- Receptes
Confit de pota blava amb moniato, prunes i vermut

Confit de pota blava amb moniato, prunes i vermut
De Bon Preu
Data de publicació: 13 de desembre del 2024
Descobreix la recepta de pota blava amb moniato, prunes i vermut: un plat amb molt gust, equilibrat i fàcil de preparar que combina tradició i creativitat.Temps i porcions
1 hTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 cuixes de capó
- Les potes i el coll del capó
- 1 ceba
- 1 cap d'all
- 1 pastanaga
- Mig moniato
- 200 grams de prunes
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de romaní
- 50 grams de mantega
- 1 litre de brou vegetal
- 200 ml de vermut
- 1/4 de vi blanc
- 1/4 de brandi
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre
Preparació
10 passosPer al confit
Pas 1
Confita 4 cuixes de pota blava en una olla ampla i profunda, durant 3 hores, a 80 °C.Pas 2
Fes el brou del rostit amb les potes i els colls del capó, daurant-los fins que agafin un color torrat.Pas 3
Afegeix les verdures tallades, ofega-les i afegeix el vi blanc i el brandi.Pas 4
Deixa evaporar i afegeix el brou vegetal.Pas 5
Redueix fins a aconseguir una demi-glace.
Per al moniato
Pas 1
Cou el moniato en el forn fins que estigui tendre.Pas 2
Pela-ho i tritura-ho amb la mantega, l'oli i el pebre.
Per a les prunes amb vermut
Pas 1
Posa els ingredients en una cassola i cou-los fins que s'evapori l'alcohol.Pas 2
Daura la confit de capó en una paella per a aconseguir fer crosta pel costat de la pell i salsar amb la demi-glace.Pas 3
Acompanya amb la crema de moniato i les prunes amb vermut.