Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
0,00 €Mínim: 35,00 €
Navega

Devolucions

Quan puc fer una devolució?

Qualsevol producte es pot retornar en diferents moments

Durant la recollida i entrega de la compra

En el moment de l'entrega pots revisar l’estat dels productes i, si algun d'aquests no et satisfà, hi pots renunciar. Només ho has de dir al nostre equip. Hi pots renunciar tant si reculls la compra a un punt de recollida online com si te l'entreguem a casa. Com que el pagament de la compra no s’efectua fins que s’acaba l’entrega, aquest producte no se't cobrarà.*

*Provisionalment, no s'accepten devolucions al punt de recollida online de Sant Joan Despí ni en les entregues a domicili, no es poden revisar productes durant l'entrega de la compra, ni recollirem bosses. Aquestes són mesures temporals necessàries per garantir la seguretat i el bon servei a tots els nostres clients i treballadors del punt de recollida online de Sant Joan Despí i de servei a domicili.

Després l'entrega

Si detectes algun defecte en el producte després de l’entrega de la compra, truca al telèfon d’atenció al client 900 500 005 o escriu un e-mail a clientonline@bonpreu.cat per gestionar-ne la devolució. La devolució serà monetària a la targeta amb la qual s’ha efectuat la compra. Podràs consultar el tiquet de la devolució online. Només cal que t'identifiquis, accedeixis a la secció “Les meves compres” i cliquis al botó “Veure tiquet de compra”. S’obrirà un fitxer amb el tiquet final de compra i els possibles tiquets de devolucions posteriors. Si prefereixes que et gestionem la devolució presencialment, també et pots adreçar a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat o punt de recollida BonpreuEsclat online, amb el tiquet de compra online.

Política de devolucions

La nostra política de devolucions estableix un termini de 14 dies naturals per a productes envasats i de 24 hores per a productes frescos des del moment en què reps el producte. No hi ha límit en la quantitat de productes a retornar, sempre i quan la devolució estigui justificada. No excloem cap categoria d’articles de la nostra política de devolucions.