Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
0,00 €Mínim: 35,00 €
Navega

Condicions d’ús de la Subscripció al supermercat online BPas

Aquestes condicions regulen la venda de la subscripció BPas a www.bonpreuesclat.com. A més, com a usuari, suposen l’acceptació, sense reserves, de totes i cadascuna d’aquestes condicions de contractació i ús de la subscripció BPas. T’informem que podrem modificar la pàgina web i aquestes condicions d’ús del BPas per efectuar els canvis i modificacions que creguem convenients sense necessitat de previ avís.

Compra de la subscripció online BPas

La subscripció al supermercat online permet tenir el cost del servei online gratuït mentre aquesta subscripció està activa. Es pot comprar des de la mateixa web i app mòbil de compra online. En aquest procés de compra s’hi indica el preu i el període de temps pel qual la subscripció és activa. Si el model de subscripció aplica a determinats dies de la setmana, el cost del servei serà gratuït només a les entregues fetes els dies indicats. El cobrament s’efectua al moment de comprar la subscripció. El cost del servei passa a ser gratuït immediatament després. Totes les subscripcions apliquen a les compres online fetes pels punts de recollida i també per a les compres amb entrega a domicili.T’enviarem comunicacions, a través de correu electrònic i d’SMS, perquè coneguis l’estat de la teva subscripció online.

Les modalitats de BPas que s’ofereixen són: BPas TOTAL: amb aquest model de subscripció el cost de servei és gratuït a les entregues online de tots els dies de la setmana amb servei online disponible. BPas MINI: amb aquest mode de subscripció el cost de servei és gratuït a les entregues online de dimarts, dimecres i dijous. Els altres dies de la setmana el cost del servei no serà gratuït.

Les subscripcions BPas es poden comprar amb diferents durades: 1 mes: la subscripció és activa durant 1 mes 6 mesos: la subscripció està activa durant 6 mesos 1 any: la subscripció està activa durant 12 mesos La durada de la subscripció comença amb l’adquisició de la subscripció, independentment de quan s’efectuï la primera compra online amb cost de servei gratuït. La durada de la subscripció són dies naturals. El preu de la subscripció correspon a la modalitat i durada de subscripció BPas que s’hagi escollit. Pots consultar el tiquet de la compra de la subscripció al web online a la secció Subscripció BPas del teu compte client online. Si no disposes del tiquet a la Subscripció BPas per ser una subscripció anterior o cancel·lada, podràs accedir al tiquet de compra d’aquesta subscripció des de l’enllaç que hauràs rebut a les comunicacions email. Aquesta subscripció està vigent a les compres online fetes des del compte client online des del qual s’ha comprat. No aplica als comptes client vinculats a la mateixa targeta client. La subscripció BPas no aplica al càrrec de bosses de la compra online.

Avantatges de la subscripció online BPas

Mentre la subscripció online estigui activa, el client gaudeix dels següents avantatges: Cost de servei gratuït a les compres online a domicili (*) Cost de servei gratuït també a les compres recollides als punts de recollida online Descomptes exclusius 1 cèntim de descompte addicional per litre en els carburants de les benzineres EsclatOil. Quan la subscripció deixa d’estar vigent es desactiven aquests avantatges de forma immediata.

La compra de la subscripció no acumula l’1% del seu import, no es pot bescanviar el total acumulat en aquesta compra i tampoc hi aplica cap tipus de descompte. El cost de servei de les compres a domicili fetes des dels establiments o botigues físiques de Bonpreu i Esclat no queda inclosòs en aquesta subscripció. Quan la subscripció BPas estigui activa, no es gaudiran d’altres promocions referents al cost del servei.

Es pot fer un màxim d’una comanda online al dia i segons disponibilitat del servei.. (*) A les àrees on el servei estigui disponible i segons el tipus de servei contractat

Cobrament de la subscripció online BPas

El cobrament de la subscripció s’efectua al moment de la compra del BPas. Els mètodes de pagament acceptats pel pagament de la subscripció són els mateixos que a la resta del funcionament de compra online de bonpreuesclat.com.

En cas de tenir la renovació automàtica activada, quan aquesta arribi a la data de finalització, es procedirà a fer la renovació automàtica i es farà el cobrament de la següent subscripció.

Si no es fa cap compra online mentre la subscripció BPas està activa, el preu de la subscripció no serà abonat.

Renovació de la subscripció online BPas

La subscripció BPas es renovan automàticament. Rebràs informació per comunicació e-mail i/o sms quan la teva subscripció tingui alguna actualització. El preu pel qual es renovarà la subscripció serà el preu comunicat en el correu electrònic rebut. El preu de la subscripció es pot veure modificat a la següent renovació.

Cancel·lació de la subscripció online BPas

Per finalitzar una subscripció BPas activa es pot cancel·lar la renovació automàtica i esperar a que aquesta finalitzi. Quan arribi al seu últim dia de vigència, deixarà d’estar activa.

Si es vol efectuar una cancel·lació immediata a una subscripció BPas, cal contactar a Atenció el client a clientonline@bonpreu.cat o al telèfon 900 500 005 per tal que es cancel·li abans de la seva data de finalització. No ens comprometem a retornar l’import d’aquesta subscripció. En cas d’efectuar-se un abonament parcial o total de la subscripció, aquesta s’efectuarà a la targeta bancària associada a la compra de la subscripció. En aquest cas, podràs consultar el tiquet de devolució des de la web de compra online a la secció Subscripció BPas del teu compte client online Si no disposes del tiquet de devolució a la secció Subscripció BPas per ser una subscripció anterior o cancel·lada, podràs accedir al tiquet de devolució de l’import d’aquesta subscripció des del link d’accés que hauràs rebut a les comunicacions email.

En cas de detectar un mal ús o comportament fraudulent d’aquesta subscripció, ens reservem el dret de cancel·lar-la. En cas pertinent, inhabilitar l’accés al supermercat online.

Quan la subscripció BPas es cancel·la es deixen de gaudir dels avantatges addicionals a aquesta subscripció indicats anteriorment al punt Avantatges del BPas.

Si compres la subscripció online però el mètode de pagament indicat no permet efectuar-ne el cobrament, es faran més intents de cobrament en els dies següents. Si després d’aquests intents el pagament de la subscripció segueix pendent de cobrament, es cancel·larà la subscripció i rebràs una notificació. Caldrà que adquireixis la subscripció de nou per tal de poder gaudir dels avantatges de la subscripció online.