Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Condicions d'ús de la Subscripció al supermercat online BPas

Condicions d'ús de la Subscripció al supermercat online BPas

Aquestes condicions regulen la venda de la subscripció BPas a les compres efectuades de forma online. A més, com a usuari, suposen l'acceptació d'aquestes condicions de contractació i ús de la subscripció BPas. T'informem que podrem modificar aquestes condicions d'ús per efectuar els canvis i modificacions convenients sense necessitat de previ avís.

Compra de la subscripció online BPas

La compra de la subscripció online BPas permet tenir el cost del servei online gratuït mentre aquesta subscripció estigui activa. Aquesta compra es pot realitzar des de la mateixa web i també des de l'app mòbil de compra online. En ambdós casos, s'indicarà la modalitat, la durada i el preu de la subscripció.

Modalitat. La subscripció de la compra online BPas presenta les següents modalitats:
  • BPas Total: El cost de servei és gratuït a les entregues online de tots els dies de la setmana amb servei online disponible.
  • BPas Mini: El cost de servei és gratuït a les entregues online de dimarts, dimecres i dijous. Aquest model de subscripció aplica a determinats dies de la setmana; el cost del servei serà gratuït només a les entregues fetes els dies indicats.

El pagament s'efectua al moment de comprar la subscripció i un cop efectuat aquest, el cost del servei passa a ser gratuït. La subscripció a aquest servei aplica tant a les compres online fetes pels punts de recollida com a les compres amb entrega a domicili. T'enviarem comunicacions a través de correu electrònic i d'sms, perquè coneguis l'estat de la teva subscripció online.

Durada. La subscripció de la compra online BPas presenta les següents durades:
  • BPas mensual: La subscripció està activa durant 1 mes.
  • BPas semestral: La subscripció està activa durant 6 mesos.
  • BPas anual: La subscripció està activa durant 12 mesos.

La durada de la subscripció comença en el moment de la seva adquisició, amb independència de quan s'efectuï la primera compra online amb cost de servei gratuït, i es computarà amb dies naturals.

Preu. El preu de la subscripció correspondrà en cada cas a la modalitat i a la durada de subscripció BPas que s'hagi escollit.

Pots consultar el tiquet de la compra de la subscripció al web online a la secció Subscripció BPas. Si no disposes del tiquet per ser una subscripció anterior o cancel·lada, podràs accedir-hi des de l'enllaç que hauràs rebut a les comunicacions email.

Aquesta subscripció està vigent a les compres online fetes des del compte client online des del qual s'ha comprat. No aplica als comptes client vinculats a la mateixa targeta client.

(*)Cal informar una adreça de les zones amb el servei a domicili disponible per poder adquirir la subscripció BPas.

Avantatges de la subscripció online BPas

Mentre la subscripció online estigui activa, el client gaudeix dels següents avantatges:

  • Cost de servei gratuït a les compres online a domicili. (A les àrees on el servei estigui disponible i segons el tipus de servei contractat).
  • Cost de servei gratuït a les compres recollides als punts de recollida online.
  • Descompte de 0,01€ addicional per litre en els carburants de les benzineres EsclatOil.

Quan la subscripció deixi d'estar vigent es desactiven aquests avantatges de forma immediata.

La compra d'aquesta subscripció no acumula l'1% del seu import, no permet bescanviar el total acumulat en aquesta compra i tampoc hi aplica cap tipus de descompte.

El cost de servei de les compres a domicili fetes des dels establiments o botigues físiques de Bonpreu i Esclat no queda inclòs en aquesta subscripció. Quan la subscripció BPas estigui activa, no es gaudiran d'altres promocions referents al cost del servei.

Es pot fer un màxim d'una comanda online al dia i segons disponibilitat del servei. Aquesta subscripció BPas no suposa preferència en el servei de compra online.

Renovació de la subscripció online BPas

Quan la subscripció BPas que hagis contractat estigui a punt de finalitzar, rebràs una comunicació informant-te que arribat el termini es renovarà automàticament, a no ser que desmarquis la casella marcada com a “renovació automàtica”.

Un cop renovada la subscripció, rebràs una nova comunicació amb tota la informació referent a la renovació contractada.

El preu de la subscripció es pot veure modificat, en més o en menys, a la següent renovació.

Finalització de la subscripció online BPas

Quan la subscripció BPas finalitza, es deixa de gaudir dels avantatges addicionals a aquesta subscripció indicats anteriorment al punt “Avantatges del BPas”. Si en vols tornar a gaudir, serà necessari adquirir una nova subscripció BPas.

A continuació, es detallen els motius que poden portar una subscripció BPas a finalitzar:

Finalització per caducitat

Si el client atura la renovació automàtica de la seva subscripció BPas, aquesta serà activa fins l'últim dia de vigència. Després d'aquest dia, s'extingirà i quedarà finalitzada. Es pot aturar la renovació automàtica de la subscripció en qualsevol moment i des del compte client online fins la secció Subscripció BPas.

Cancel·lació a petició del client

La subscripció BPas pot ser cancel·lada a petició del client en qualsevol moment contactant al correu clientonline@bonpreu.cat o al telèfon gratuït 900 500 005 disponible les 24 hores els 365 dies de l'any per tal que es cancel·li abans de la seva data de finalització.

Altres cancel·lacions

En cas de detectar un mal ús o comportament fraudulent d'aquesta subscripció, ens reservem el dret de cancel·lar-la, i en el seu cas, el dret a inhabilitar l'accés a la compra online.

Si compres la subscripció online i el mètode de pagament indicat no permet efectuar-ne el pagament, rebràs una comunicació. En cas de mantenir-se l'impagament, es cancel·larà la subscripció.

Pagament de la subscripció online BPas

El pagament de la subscripció s'efectua en el moment de la compra del BPas. Els mètodes de pagament acceptats són els mateixos que a la resta del funcionament de la compra online.

Arribada la data de finalització de la subscripció BPas, aquesta, per defecte, es renovarà de forma automàtica i es procedirà al pagament del nou període de subscripció, a no ser que desmarquis la casella marcada com a “renovació automàtica”.

En cas que no es faci cap compra online durant la vigència de la subscripció BPas, no es retornarà l'import del preu abonat.

Si compres la subscripció online i el mètode de pagament indicat no permet efectuar-ne el pagament, rebràs una comunicació. En cas de mantenir-se l'impagament, es cancel·larà la subscripció.

En cas d'efectuar-se una devolució de l'import parcial o total de la subscripció BPas, aquesta es farà a la targeta bancària associada a la compra de la subscripció i es generarà el corresponent tiquet de devolució que podràs consultar des de la web de compra online a la secció Subscripció BPas del teu compte client.