Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Compra online - Com preparem la teva compra

Com preparem la teva compra

Preparem la teva compra el mateix dia de l'entrega

Mantenint-la a la temperatura adient i seguint els estàndards de qualitat

Com tractem els productes congelats

Cadena de fred

Mantenim els productes separats per règim de temperatura per tal de garantir-ne el correcte estat a l'entrega. Els productes es mantenen a la temperatura adequada durant la seva preparació, transport i recepció al punt de recollida seleccionat. Fins a la teva arribada al punt de recollida i fins que arribem al teu domicili, el producte congelat es manté a -20ºC.

Transport amb temperatura controlada

El nostre sistema logístic respecta la cadena de fred i es conserva la temperatura més adequada en tot moment. A més, es mantenen els productes separats per règim de temperatura per tal de garantir el correcte estat de cada producte a l’entrega.

Sistemes frigorífics

Al punt de recollida, cada compra arriba preparada i es guarda per parts a la temperatura adequada a cada producte: els productes frescos entre 0 i 4ºC i els productes congelats a -20ºC. De la mateixa manera, quan el servei online és amb entrega a domicili, els productes es mantenen a la temperatura adequada en el transport i fins l'arribada a l'adreça d'entrega.

Com conservem

Dates de caducitat mínimes

Ens comprometem a preparar-te els productes respectant aquest compromís de dates de caducitat mínimes: 30 dies per l’alimentació envasada; 5 dies per la llet fresca UHT i els pans de motlle; 5 dies pels iogurts i cremes i productes similars; 6 dies per la xarcuteria, el formatge, la mantega i els fumats i salaons; 3 dies pels plats preparats frescos, les verdures envasades i les aus; 2 dies per les carns i el peix fresc; 7 dies per als ous.

Condicions segons el tipus de producte

A l’hora de preparar la compra, el nostre equip valora la qualitat de cada unitat que prepara. Es mantenen controls de dates de caducitat mínimes i es revisen un per un els productes frescos.

Qualitat dels productes

Productes frescos: origen i calibre

La nostra carn, peix, xarcuteria, formatgeria fruita i verdura són de gran qualitat i de proveïdors de confiança. Sempre trobaràs informats l’origen i el calibre mínim garantit dels nostres productes frescos. A més, d'un gran assortit de producte ecològic i de proximitat. Podràs reconèixer fàcilment aquests productes a través de les icones identificadores.

Com som més sostenibles

Bosses compostables

Ara les nostres bosses són 100% compostables, i ens permeten garantir la mateixa qualitat del servei de compra online i ser respectuosos amb el nostre entorn. Perquè per a la cura del planeta tot compta.

Compra còmodament, sense cues i sense carregar pes

T'entregarem la teva compra en només 5 minuts

Dirigeix-te al punt de recollida que hagis escollit. En el servei a domicili, estigues a l'hora indicada a l'adreça d'entrega.

Identifica’t a l’entrada i espera’t a la plaça de pàrquing que t’indicarem. En el servei a domicili, espera l'arribada del nostre equip.

Et carreguem la compra al teu cotxe. En el servei a domicili, te la portem fins a casa.

veure horaris i punts de recollida
veure més informació de l'entrega a domicili