Com preparem la teva compra

Preparem la teva compra el mateix dia de l'entrega

Mantenint-la a la temperatura adient i seguint els estàndards de qualitat

Com tractem els productes congelats

Cadena de fred

Mantenim els productes separats per règim de temperatura per tal de garantir-ne el correcte estat a l'entrega. Els productes es mantenen a la temperatura adequada durant la seva preparació, transport i recepció al punt de recollida seleccionat. Fins a la teva arribada al punt de recollida, el producte congelat es manté a -20ºC.

Transport amb temperatura controlada

El nostre sistema logístic respecta la cadena de fred i es conserva la temperatura més adequada en tot moment. A més, es mantenen els productes separats per règim de temperatura per tal de garantir el correcte estat de cada producte a l’entrega.

Sistemes frigorífics

Al punt de recollida, cada compra arriba preparada i es guarda per parts a la temperatura adequada a cada producte: els productes frescos entre 0 i 4ºC i els productes congelats a -20ºC.

Com conservem

Dates de caducitat mínimes

Ens comprometem a preparar-te els productes respectant aquest compromís de dates de caducitat mínimes: 30 dies per a l’alimentació envasada, excepte la llet fresca UHT i els pans de motlle; 5 dies per als iogurts i cremes i productes similars; 6 dies per a la xarcuteria, el formatge, la mantega i els fumats i salaons; 3 dies per als plats preparats frescos i verdures envasades; 2 dies per a les carns, aux i peix fresc; 7 dies per als ous.

Condicions segons el tipus de producte

A l’hora de preparar la compra, el nostre equip valora la qualitat de cada unitat que prepara. Es mantenen controls de dates de caducitat mínimes i es revisen un per un els productes frescos.

Qualitat dels productes

Productes frescos: origen i calibre

La nostra carn, peix, xarcuteria, formatgeria fruita i verdura són de gran qualitat i de proveïdors de confiança. Sempre trobaràs informats l’origen i el calibre mínim garantit dels nostres productes frescos. A més, d'un gran assortit de producte ecològic i de proximitat. Podràs reconèixer fàcilment aquests productes a través de les icones identificadores.

Un cop preparada la compra, només l'hauràs de recollir...

Recull-la còmodament, sense cues i sense carregar pes

Dirigeix-te al punt de recollida que hagis escollit

Identifica’t a l’entrada i espera’t a la plaça de pàrquing que t’indicarem

Et carreguem la compra al teu cotxe en només 5 minuts

veure horaris i punts de recollida