Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
(s'obre en una finestra nova)

Inici - Nosaltres - Els nostres productes

Els nostres productes

T’oferim un ampli assortiment de més de 11.000 productes de primeres marques, incloses les marques habituals als supermercats Bonpreu Esclat, productes de Carn de l’Era, Terra i Tast, La Collita i la marca pròpia Bonpreu. Hi pots comprar tots els productes de la teva compra habitual:

 • Productes frescos: carn, xarcuteria, plats preparats, fruites i verdures, iogurts...
 • Congelats de tot tipus: gelats, pizzes, peixos, verdures, pa...
 • Alimentació: conserves, galetes, pasta, arrossos...
 • Begudes: vins, caves, cerveses i refrescs de tot tipus
 • Drogueria i perfumeria
 • Productes per a mascotes
 • Utensilis de cuina
 • Productes sense gluten, sense lactosa, ecològics, vegetarians i vegans
 • Parafarmàcia
 • i més de 700 productes en oferta.

Com puc trobar el productes que busco?

Pots utilitzar el cercador o el llistat de famílies de productes que es desplega clicant a la paraula “SUPERMERCAT”. També trobaràs els productes que compres més sovint a la secció de preferits, a la qual s’accedeix clicant al símbol del cor que hi ha a la pàgina principal, entre el cercador i l’arbre de productes SUPERMERCAT. També pots trobar els productes que vols comprar consultant compres anteriors. Les trobaràs accedint a la secció “Les meves compres”.

Qualitat

El nostre servei et permet veure els productes que t’hem preparat abans de pagar-los. Durant l’entrega, una de les persones del nostre equip et mostrarà els productes i atendrà qualsevol suggeriment o consulta que tinguis al respecte. Et proposem un ampli assortiment de més de 11.000 productes de:

 • Grans marques nacionals i internacionals
 • Productes locals i de Km 0
 • Preus assequibles amb qualitat garantida
 • Productes marca Bonpreu
 • Aliments sense lactosa i sense gluten
 • Aliments i drogueria ecològica

El nostre sistema logístic respecta la cadena de fred i conserva cada tipus de producte a la seva temperatura òptima:

 • Productes frescos: entre 0 i 4 °C.
 • Congelats: a –20 °C.

Ens comprometem a preparar-te els productes respectant aquest compromís de dates de caducitat mínimes:

 • 30 dies per l’alimentació envasada
 • 5 dies per la llet fresca UHT i els pans de motlle
 • 5 dies pels iogurts i les cremes i productes similars
 • 6 dies per la xarcuteria, el formatge, la mantega i els fumats i salaons
 • 3 dies pels plats preparats frescos, verdures envasades i per les aus
 • 2 dies per les carns i el peix fresc
 • 7 dies en els ous

Compromesos amb el benestar animal

A Bon Preu estem compromesos amb el benestar animal i amb la cura que tenen els nostres pagesos dels animals i del seu entorn.

Bon Preu té certificats el 93% dels productes càrnics de marca pròpia amb el segell de benestar animal Welfair.

La criança respectuosa dels animals ens permet oferir-te una carn de qualitat, amb l’aval de la certificació de benestar animal Welfair, impulsada per l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) en col·laboració amb l’Institut Basc d’Investigació i Desenvolupament Agrari (NEIKER). Amb aquest segell garantim els quatre principis bàsics del benestar animal, basats en el comportament, la salut, l’allotjament i l’alimentació.

Les referències càrniques amb el segell de benestar animal WelfairTM corresponen a tots els productes càrnics certificables actualment, de marca pròpia, “bonpreu” i “de L’ERA”.

Welfair observa el comportament (incloent una conducta social positiva, que puguin mostrar comportaments importants per a l’espècie, que no hi hagi conductes anòmales i un estat emocional general positiu), la salut (que inclou absència de dolor, lesions i malaltia), l’allotjament (amb llibertat de moviments, confort a la zona de descans i confort tèrmic) i l’alimentació (lliures de set i desnutrició).

De cara a futur, els plans passen per incorporar les referències que s’hi vagin adherint per normativa i al mateix temps, implantar una sistemàtica de millora continua per part dels proveïdors.


Veure Productes

Com trobo productes que encaixin en la meva dieta?

Et pots ajudar dels filtres i les icones que trobaràs clicant a la finestra de filtres de qualsevol pàgina de producte. Pots identificar els productes eco, sense gluten, sense lactosa, sense sulfits, sense fruits secs, sense ou, sense llet i sense soja. Si cliques al botó “SUPERMERCAT” i seguidament a “Veure-ho tot”, pots filtrar els productes de tot el supermercat online d’acord amb els filtres que busques. També ho pots fer a qualsevol pàgina o amb el resultat dels productes trobats al cercador.

Producte bonpreu

Fresc

Ecològics

Congelats

Sense lactosa

Km0

Vegà

Vegetarià

Sense gluten

Producte nou

Productes Ecològics

L’oferta de productes ecològics es basa en una àmplia selecció de productes frescos i secs: fruites, verdures, carn, cafè, aliments derivats de la soja, cereals, etc. I és que a Bonpreu i Esclat tenim una forta consciència sobre l’ecologia i l’entorn mediambiental, així com també sobre tots els beneficis que aquests productes aporten al benestar personal. Any rere any, augmentem l’assortiment disponible de la gamma de productes ecològics.


Veure Productes

KM0

Els aliments Km0 es caracteritzen per ser produïts, transformats i comercialitzats en un entorn proper, donant suport a un model de producció sostenible i local. Són aliments de proximitat: fruita, verdura, també trobem ous, lactis, peix i carn. D’altra banda, permeten reforçar la nostra cultura gastronòmica i, alhora, establir lligams amb la terra i les persones que la treballen.


Veure Productes

Productes dietètics

Als nostres establiments i supermercat online, podràs trobar una gran varietat d’aliments dietètics i adaptats a diferents condicions alimentàries específiques. D’aquesta manera, comptem amb una extensa selecció de productes de dieta, complements i substitutius... Aquesta categoria s’amplia constantment per tal que puguis trobar aquells productes que millor s’adapten a la teva salut.

Productes DOP - IGP

Entre els aliments km 0, trobem aquells que disposen dels distintius Denominació d'Origen Protegida (DOP) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP) que atorga la Unió Europea, que a més de garantir l'origen també avalen la qualitat dels productes agroalimentaris mitjançant el compliment d’uns criteris estrictes.

Productes sense gluten

Amb la voluntat de facilitar el procés de compra a les persones celíaques, disposem d'un assortiment de productes sense gluten. Així mateix, actualment els productes bonpreu aporten un valor afegit relacionat amb la informació sobre els al·lèrgens, ja que la gran majoria d'aliments inclouen uns símbols en l'etiquetatge que informen els consumidors d’una manera molt visual sobre si el producte conté gluten o lactosa, per facilitar la compra a les persones amb necessitats específiques.


Veure Productes

Drogueria i perfumeria

A més a més de l'àmplia varietat de productes d'alimentació, a Bonpreu i Esclat també disposem d'una gran gamma d’articles de les seccions de drogueria i perfumeria. D'una banda, trobaràs una àmplia selecció de productes per netejar la llar i tota mena de superfícies, mantenir cuidada la teva roba, conservar aliments, etc. Per altra banda, també comptem amb nombrosos articles de cura personal: per al bany, perfums, productes capil·lars, d’higiene personal, afaitat...

Explicació d'una fitxa de producte

Podràs consultar per cada producte la descripció, composició i taula nutricional. També les instruccions, origen i calibre, segons la tipologia de producte.

En la fitxa apareix la següent informacio:

 • Informació del producte
 • Marca
 • Descripció addicional
 • Ingredients
 • Dades nutricionals
 • Instruccions

No trobes un producte?

Fes-nos arribar un correu electrònic amb el producte que no has trobat al web

Demanar un producte