Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Ofertes i avantatges

Ofertes i avantatges

Tipus de ofertes (2a unitat 50%, lots, 4x3...)

Gaudeix d’una àmplia varietat d’ofertes disponibles en centenars de productes. Combina els productes d’una mateixa oferta com vulguis! Només has de clicar a la frase que descriu l’oferta i que trobaràs sota els productes. Un cop dins, només has d’afegir les unitats indicades d’aquests productes a la teva cistella de la compra. Quan les promocions del tipus 3x2, 4x3 i etc continguin productes de diferent preu, s'aplicarà el descompte en el producte de menor import.
Amb els lots de oferta pots comprar més ràpidament i estalviar. Pots identificar fàcilment quins productes formen part d’un lot de descompte, ja que a sota inclouen l’avís d’oferta. Clicant a la frase de descripció del lot que trobaràs a sota de qualsevol dels articles que formen un determinat lot, podràs consultar el detall de l’oferta, quantes unitats inclouen de cada article i de quines opcions disposes per combinar-los. Quan compres un lot, estalvies la diferència entre el preu del lot i el cost sumat dels diferents articles que el formen per separat.

Vals descompte

Si disposes d’un val descompte, has d’introduir les lletres i números quan estiguis confirmant la teva compra online. A l’últim pas, un cop triats el dia, l’hora, el punt de recollida o l'adreça d'entrega, podràs introduir el val descompte a la pantalla de pagament. Cal que cliquis al botó “VAL DESCOMPTE” i escriguis el codi de descompte. La data de validesa del val descompte fa referència al darrer dia per recollir la compra. És a dir, el val ha d'estar vigent el dia que es reculli la compra, a més de complir amb el mínim de compra requerit. Els vals de descompte no són aplicables al concepte de cost de servei i bosses. Aquest procés el podràs realitzar en el moment de validar la compra.

Com s'identifiquen els productes en oferta

Els productes que estan en oferta disposen d’una icona de color taronja que indica “OFERTA”. Al costat d’aquesta icona, es descriu l’oferta en qüestió. Per exemple: 2a unitat 50% de descompte. Quan es clica damunt d’aquesta frase de color taronja, es visualitzen el detall de la promoció, la data de validesa de l’oferta, les unitats a comprar i els productes amb els quals es pot combinar l’oferta. Quan s’afegeixen a la cistella les unitats indicades de cada producte, es visualitza un augment de l’estalvi que es correspon a aquesta oferta.

Avantatges de la targeta client

Totes les compres fetes al servei online de BonpreuEsclat acumulen l’1% del seu valor a la mateixa targeta client que als supermercats. Els euros acumulats es poden bescanviar als establiments Bonpreu i Esclat o al supermercat online. El funcionament del bescanvi al supermercat online és el mateix que als establiments; així, cada cèntim acumulat esdevé 0,01 € de descompte de la compra on es triï bescanviar. Es pot bescanviar el saldo total fins al valor màxim de compra en aquell tiquet. El bescanvi de la targeta client no s'aplica als conceptes de cost de servei i bosses.


veure totes les ofertes