Omet i vés al contingut
Omet i vés a la cerca
Omet i vés al peu de pàgina
0,00 €
Mínim: 35,00 €
Navega

Entrega a domicili

Servei d'entrega a casa de la compra online

Ara també pots rebre la teva compra online a casa. El nou servei de moment està disponible a:

Osona:

Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta.

Vallès Oriental:

Granollers, Les Franqueses del Vallès, Canovelles, Mollet del Vallès i Parets del Vallès.

Girona:

Girona, Salt, Vilablareix, Fornells de la Selva, Sarrià de Ter i Quart.

Vallès Occidental:

Terrassa, Matadepera, Sabadell, Sta. Perpètua de Mogoda, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Bellaterra, Badia del Vallès, Polinyà, Palau-Solità i Plegamans i La Llagosta.

Anirem ampliant les zones del servei progressivament per garantir i oferir sempre una excel·lent experiència de compra. Us anirem informant!

Et portarem la compra a casa amb els mateixos estàndards de qualitat, servei i preus competitius que als establiments Bonpreu i Esclat. Per això, tenim una flota de vehicles totalment equipats que disposen de tres temperatures per portar-te els productes congelats, frescos i secs en la seva temperatura òptima, garantint en tot moment la cadena de fred.

*Tingues en compte les següents mesures de seguretat: mantingues la porta del teu domicili tancada durant l'entrega; et deixarem la compra al replà; en qualsevol situació, mantingues la distància de seguretat de 2 metres amb el nostre equip; provisionalment, no acceptem retorn de bosses ni de producte.

Descobreix el nou servei:

Servei gratuït les 5 primeres compres. Aquest import es cobrarà i, després del pagament i l'entrega de la compra, es bonificarà a la targeta client de Bonpreu i Esclat i podràs bescanviar-lo a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat o a les teves compres online de Bonpreuesclat.com. Aquesta promoció serà vàlida fins al 31 d'abril de 2021.

Horaris amplis: l'horari del servei a domicili de la compra online és de dilluns a dissabte de 7.00 a 22.00 hores ininterrompudament.

Tota la comoditat i màxima llibertat: Les entregues es fan en franges d'1 hora.

Pots modificar la compra fins a unes hores abans de l’entrega. Tria el dia i l’hora d’entrega que prefereixes i valida la compra. Podràs modificar la cistella al llarg dels dies, afegint-hi més productes sense perdre l’hora d’entrega escollida.

Garantia de qualitat: pots revisar els productes quan rebis la compra i, si vols retornar algun producte, pots fer-ho en el mateix moment de l’entrega* o a qualsevol dels establiments físics de Bonpreu i Esclat amb totes les garanties i sense cap cost.

*Provisionalment, no s'accepten devolucions en les entregues a domicili, no es poden revisar productes durant l'entrega de la compra, ni recollirem bosses. Aquestes són mesures temporals necessàries per garantir la seguretat i el bon servei a tots els nostres clients i treballadors del servei a domicili.

L'import mínim de la compra online és de 35€. L'import de la compra es carregarà una vegada tinguis els productes a casa i els hagis pogut revisar.

El cost del servei serà variable segons la franja horària i el dia d'entrega des de 3,99€ i amb un màxim de 6,99€.

A més, les compres fetes a BonpreuEsclat.com gaudeixen de tots els beneficis de la targeta client. Per exemple, l’1% de l’import de la compra s’acumularà a la targeta client i se’n podrà bescanviar el saldo a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat i també a les compres online a BonpreuEsclat.com.

Comença a comprar