Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
(s'obre en una finestra nova)

Avantatge dels 5 serveis gratuïts

Encara no has provat el servei online? A BonpreuEsclat online t’ho posem fàcil!

Amb el teu compte client online pots gaudir de cost de servei gratuït a les 5 primeres compres. A continuació, t’expliquem el funcionament i les condicions:

Avantatge del servei a domicili:
Per les 5 primeres compres de servei a domicili, podràs gaudir del cost del servei gratuït. L'import del servei es cobrarà i, després del pagament i entrega de la compra, es bonificarà a la targeta client de Bonpreu i Esclat, i podràs bescanviar-lo a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat o a les teves compres online de BonpreuEsclat.com.


Avantatge del punt de recollida:
Per les 5 primeres compres en un punt de recollida, podràs gaudir del cost del servei gratuït. L'import del servei es cobrarà i, després del pagament i recollida de la compra, es bonificarà a la targeta client de Bonpreu i Esclat, i podràs bescanviar-lo a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat o a les teves compres online de BonpreuEsclat.com (en endavant, Avantatge 5C).


- Si fas ús dels dos models d’entrega, gaudiràs del cost del servei gratuït en les 5 primeres compres tant a punt de recollida com al servei a domicili.

- En el cas que l'import del cost del servei a pagar, en les 5 primeres compres, sigui 0, la bonificació també serà de 0€.


Així mateix, a partir del dia 22 de 01 de 2024, per promocionar el llançament del servei online a noves zones, l’entrega al nou punt de recollida serà un servei gratuït durant 2 mesos a comptar del dia de llançament del servei (en endavant, Promoció 2M).

Les promocions detallades als paràgrafs anteriors operaran conjuntament de la següent forma:
a) En cas de realitzar 5 o més compres amb entrega a punt de recollida dins els 2 mesos del llançament del nou servei a la zona, serà d’aplicació la Promoció 2M pel que, no s’aplicarà cost de servei a l’entrega a punt de recollida i, en conseqüència, no es bonificarà el cost del servei a la targeta client.

b) En cas de realitzar menys de 5 compres (entès com de 0 a 4 compres) amb entrega a punt de recollida dins els 2 mesos del llançament del nou servei a la zona, serà d’aplicació la Promoció 2M per les compres realitzades dins aquest període pel que, no s’aplicarà cost de servei a l’entrega a punt de recollida i, en conseqüència, no es bonificarà el cost del servei a la targeta client. Pel nombre de compres restants fins arribar a 5, serà d’aplicació l'Avantatge 5C, pel que es carregarà el cost del servei i, una vegada pagada i entregada la compra, aquest cost serà bonificat a la targeta client.COMENÇA A COMPRAR

Continues amb dubtes?