Català
Navega

Pagament segur

Paga les compres de manera segura

El pagament es fa amb total seguretat a la nostra web. El nostre servidor web utilitza tecnologia SSL, la qual aporta una fiabilitat completa al nostre comerç electrònic. La tecnologia SSL encripta, des de la seva entrada, les teves dades bancàries i contrasenyes. Així, resulta impossible llegir-les durant la seva transmissió per Internet. L’única informació que circula després per la nostra web és un número associat a la teva targeta que no permet, en cap cas, identificar el número de targeta. Alhora, treballem amb el procediment 3D Secure, la nova forma de pagament desenvolupada per Visa i Mastercard que permet realitzar les compres online de manera segura, ja que autentifica el comprador via codi SMS o codi de la targeta de coordenades com a legítim titular de la targeta bancària quan s'utilitza per primera vegada.

Import final de la compra

Per seguretat i efectivitat en el servei, només treballem amb pagaments realitzats amb targeta (Visa, Mastercard, Visa Electron). D’aquesta manera, es garanteix al client el cobrament exacte de la compra i la rapidesa en la recollida de la compra. El pagament de la compra es realitza un cop confirmis la compra a la recollida, després que hagis repassat els productes i hagis comprovat que et satisfan. Revisa tots els productes a la recollida de la compra sense cap compromís!

Preautorització bancària (per valor de 0,01€)

Abans de l’entrega, comprovem amb l’entitat bancària que les dades facilitades com a mètode de pagament són correctes. Aquest import de 0,01 € es retorna dies després.

¿Encara no tens targeta PAY?

Comprar i estalviar, ara a les teves mans.

Més informació

Com sol·licitar la factura d'una compra online

Pots sol·licitar la factura d’una compra online a l’adreça de correu electrònic factura@bonpreu.cat, indicant-hi les dades fiscals de facturació i el número de tiquet. Si vols rebre de manera periòdica i automàtica les factures de les teves compres online, pots sol·licitar el servei de facturació automàtica a la mateixa adreça de correu electrònic: factura@bonpreu.cat.