Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Compra online - Pagament segur

Pagament segur

Paga les compres de manera segura

El pagament es fa amb total seguretat a la nostra web. El nostre servidor web utilitza tecnologia SSL, la qual aporta una fiabilitat completa al nostre comerç electrònic. La tecnologia SSL encripta, des de la seva entrada, les teves dades bancàries i contrasenyes. Així, resulta impossible llegir-les durant la seva transmissió per Internet. L’única informació que circula després per la nostra web és un número associat a la teva targeta que no permet, en cap cas, identificar el número de targeta. Alhora, treballem amb el procediment 3D Secure, la nova forma de pagament desenvolupada per Visa i Mastercard que permet realitzar les compres online de manera segura, ja que autentifica el comprador com a legítim titular de la targeta bancària.

Import final de la compra

Per seguretat i efectivitat en el servei, només treballem amb pagaments realitzats amb targeta Visa, Mastercard, Visa Electron (la pàgina web no accepta pagaments amb American Express ni targetes virtuals). D’aquesta manera, es garanteix al client el cobrament exacte de la compra i la rapidesa en la recollida de la compra. El pagament de la compra es realitza un cop confirmis la compra a la recollida, després que hagis repassat els productes i hagis comprovat que et satisfan. Revisa tots els productes a la recollida de la compra sense cap compromís!

Autenticació bancària (SCA)

Per poder confirmar la teva compra online, és necessari que autoritzis la transacció. Aquest procediment segueix la normativa PSD2 RD 3/2020 del 4 de febrer Directiva (EU) 2015/2366 i hauràs de seguir les instruccions indicades per la teva entitat bancària. Només el titular de la targeta pot fer aquesta autorització. Un cop l’autoritzis rebràs un correu electrònic de BonpreuEsclat ONLINE confirmant la compra i/o els canvis que li hagis fet.

Per a més informació sobre el nostre sistema de pagament PSD2 fes clic aquí