Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
0,00 €Mínim: 35,00 €
Navega

Qui som

Coneix de prop el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que al 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, disposem d'establiments repartits per tot el territori:

En nombroses poblacions de Catalunya, podràs comprar als supermercats Bonpreu i gaudir d’una àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen els de les seccions de producte fresc.

Volem ser el millor hipermercat i és per això que disposem d’amplis establiments, especialment en zones interurbanes, on a més de les seccions de producte fresc, trobaràs altres seccions, com la de basar.

Així mateix, a les benzineres EsclatOil oferim carburants d’alta qualitat a preus molt competitius. Es tracta d’un servei totalment automatitzat del qual podràs disposar ininterrompudament les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any.

D’altra banda, amb el nostre servei de compra online pots escollir si rebre la compra al teu domicili o recollir-la amb el cotxe en un dels nostres punts de recollida online. T'oferim els productes a la pàgina web www.bonpreuesclat.com, només cal triar el mètode d'entrega de la compra, el dia i hora de recollida i nosaltres te la carreguem al cotxe en menys de 5 minuts o te l'entreguem a la porta del teu domicili.

Responsabilitat Social Corporativa

Són moltes les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que portem a terme des del Grup Bon Preu amb l’objectiu de col·laborar amb diferents àmbits i sectors i amb un clar compromís per contribuir al desenvolupament sostenible. Com portem a terme aquestes accions?

  • Col·laborant amb organitzacions solidàries amb l’aportació de diners de la targeta client Bonpreu i Esclat.
  • Donant setmanalment aliments a entitats socials que treballen amb els més necessitats.
  • Participant en diferents campanyes de recollida d’aliments.
  • Construint instal·lacions sostenibles i ecoeficients, en què s’aposta per l’eficiència i l’estalvi energètics, així com per la protecció i conservació del medi ambient.
veure memòria anual

Política de Personal

En la política de Recursos Humans, apliquem els principis de la Llei d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d'edat ni gènere. També, col·laborem constantment amb institucions i serveis públics per aconseguir la inserció de col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral. A dia d’avui, tenim més d’un 2% de persones discapacitades en plantilla. Així mateix, l'any 2015 creem una campanya de captació de talent per incorporar Gerents i Caps de Secció per als nostres establiments Bonpreu i Esclat.