Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Grup Bonpreu - Qui som

Qui som

Coneix de prop el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que al 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, disposem d'establiments repartits per tot el territori:

En nombroses poblacions de Catalunya, podràs comprar als supermercats Bonpreu i gaudir d’una àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen els de les seccions de producte fresc.

Volem ser el millor hipermercat i és per això que disposem d’amplis establiments, especialment en zones interurbanes, on a més de les seccions de producte fresc, trobaràs altres seccions, com la de basar.

Així mateix, a les benzineres EsclatOil oferim carburants d’alta qualitat a preus molt competitius. Es tracta d’un servei totalment automatitzat del qual podràs disposar ininterrompudament les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any.

D’altra banda, amb el nostre servei de compra online pots escollir si rebre la compra al teu domicili o recollir-la amb el cotxe en un dels nostres punts de recollida online. T'oferim els productes a la pàgina web www.bonpreuesclat.com, només cal triar el mètode d'entrega de la compra, el dia i hora de recollida i nosaltres te la carreguem al cotxe en menys de 5 minuts o te l'entreguem a la porta del teu domicili.

BonpreuEsclat Energia és la nostra comercialitzadora d’energia elèctrica per donar servei a particulars i empreses amb tarifes molt econòmiques. El 100% de l’energia que comercialitzem és verda i compta amb la corresponent certificació de la CNMC. A més, també oferim el servei de venda i instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Responsabilitat Social Corporativa

Són moltes les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que portem a terme des del Grup Bon Preu amb l’objectiu de col·laborar amb diferents àmbits i sectors i amb un clar compromís per contribuir al desenvolupament sostenible. Com portem a terme aquestes accions?

  • Col·laborant amb organitzacions solidàries amb l’aportació de diners de la targeta client Bonpreu i Esclat.
  • Donant setmanalment aliments a entitats socials que treballen amb els més necessitats.
  • Participant en diferents campanyes de recollida d’aliments.
  • Construint instal·lacions sostenibles i ecoeficients, en què s’aposta per l’eficiència i l’estalvi energètics, així com per la protecció i conservació del medi ambient.
veure memòria anual

Política de Personal

Les persones Bon Preu són el millor actiu estratègic que tenim. El seu compromís, entusiasme i identificació amb la cultura empresarial del Grup són les bases que ens han permès arribar fins on som avui. Fomentem la contractació de caràcter indefinit i oferim perspectives clares d’estabilitat i desenvolupament professional. Treballem per professionalitzar els equips i aconseguir una atenció i un servei al client excel·lents, per vetllar pel bé comú de les persones en la societat.