Qui som

Coneix de prop el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que al 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, disposem d'establiments repartits per tot el territori:

En nombroses poblacions de Catalunya, podràs comprar als supermercats Bonpreu i gaudir d’una àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen els de les seccions de producte fresc.

Volem ser el millor hipermercat i és per això que disposem d’amplis establiments, especialment en zones interurbanes, on a més de les seccions de producte fresc, trobaràs altres seccions, com la de basar.

Així mateix, a les benzineres EsclatOil oferim carburants d’alta qualitat a preus molt competitius. Es tracta d’un servei totalment automatitzat del qual podràs disposar ininterrompudament les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any.

D’altra banda, amb el nostre servei de compra online i recollida amb el cotxe, pots escollir els productes a la pàgina web www.bonpreuesclat.com, triar el dia i hora de recollida de la compra i nosaltres te la carreguem al cotxe en menys de 5 minuts.

Responsabilitat Social Corporativa

Són moltes les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que portem a terme des del Grup Bon Preu amb l’objectiu de col·laborar amb diferents àmbits i sectors i amb un clar compromís per contribuir al desenvolupament sostenible. Com portem a terme aquestes accions?

veure memoria anual

Política de Personal

En la política de Recursos Humans, apliquem els principis de la Llei d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d'edat ni gènere. També, col·laborem constantment amb institucions i serveis públics per aconseguir la inserció de col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral. A dia d’avui, tenim més d’un 2% de persones discapacitades en plantilla. Així mateix, l'any 2015 creem una campanya de captació de talent per incorporar Gerents i Caps de Secció per als nostres establiments Bonpreu i Esclat.