Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Confit de pota blava amb moniato, prunes i vermut

Confit de pota blava amb moniato, prunes i vermut

Confit de pota blava amb moniato, prunes i vermut

De Bon Preu
Data de publicació: 13 de desembre del 2024
Descobreix la recepta de pota blava amb moniato, prunes i vermut: un plat amb molt gust, equilibrat i fàcil de preparar que combina tradició i creativitat.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 cuixes de capó
  • Les potes i el coll del capó
  • 1 ceba
  • 1 cap d'all
  • 1 pastanaga
  • Mig moniato
  • 200 grams de prunes
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de romaní
  • 50 grams de mantega
  • 1 litre de brou vegetal
  • 200 ml de vermut
  • 1/4 de vi blanc
  • 1/4 de brandi
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre

Preparació

10 passos

Per al confit

  1. Pas 1

    Confita 4 cuixes de pota blava en una olla ampla i profunda, durant 3 hores, a 80 °C.
  2. Pas 2

    Fes el brou del rostit amb les potes i els colls del capó, daurant-los fins que agafin un color torrat.
  3. Pas 3

    Afegeix les verdures tallades, ofega-les i afegeix el vi blanc i el brandi.
  4. Pas 4

    Deixa evaporar i afegeix el brou vegetal.
  5. Pas 5

    Redueix fins a aconseguir una demi-glace.

Per al moniato

  1. Pas 1

    Cou el moniato en el forn fins que estigui tendre.
  2. Pas 2

    Pela-ho i tritura-ho amb la mantega, l'oli i el pebre.

Per a les prunes amb vermut

  1. Pas 1

    Posa els ingredients en una cassola i cou-los fins que s'evapori l'alcohol.
  2. Pas 2

    Daura la confit de capó en una paella per a aconseguir fer crosta pel costat de la pell i salsar amb la demi-glace.
  3. Pas 3

    Acompanya amb la crema de moniato i les prunes amb vermut.