Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàgina
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €

Inici - Compra online - Sistema de pagament PSD2

Sistema de pagament PSD2:

Què és el sistema de pagament PSD2?

La normativa PSD2 és una normativa europea RD 3/2020 del 4 de febrer Directiva (EU) 2015/2366 que afecta a les compres online i té l’objectiu de reforçar la seguretat dels pagaments que efectuen els clients al comerç electrònic.

En què m’afecta a les meves compres online amb BonpreuEsclat?

Quan confirmis la teva compra online, la teva entitat bancària et pot demanar que autoritzis aquesta compra. Aquesta autorització dependrà de cada entitat i només la podrà fer el titular de la targeta bancària.

Per què l’autorització bancària és de més import que la meva compra online?

L’import de l’autorització bancària inclou fins a un 6% afegit sobre el total de la compra per cobrir possibles canvis de productes substitutius o bé, variacions de pes en el producte. En qualsevol cas, l’import que finalment pagaràs serà el corresponent als productes entregats. Aquest és requisit necessari per a les compres online de pagament amb normativa europea PSD2 RD 3/2020 del 4 de febrer Directiva (EU) 2015/2366.

Quants cops he de fer aquesta autorització bancària per a la meva compra?

Tants cops com finalitzis el procés de confirmació de compra a la web i apps.
També, quan modifiquis la teva compra online caldrà que guardis els canvis finalitzant la compra de nou a la web o app i caldrà que tornis a realitzar aquesta autenticació bancària.

Afecta al pagament de la compra?

L’import final a pagar correspondrà al dels productes finalment servits.

Si cancel·lo la meva compra, pagaré algun import?

No. Tot i que ja hagis autoritzat a la teva entitat bancària la transacció amb nosaltres, si cancel•les la teva compra online no pagaràs res. Tampoc cap recàrrec.

Per què em surt un error quan intento confirmar la comanda a la web/app?

Si visualitzes un error és perquè l’entitat bancària no està acceptant aquest mètode de pagament. Valida que la teva targeta bancària estigui correctament informada i no estigui caducada. Verifica amb la teva entitat bancària que tinguis aquest mitjà de pagament habilitat per a fer compres online i també que hagis seguit correctament el procediment d’autorització de la compra.
COMENÇA A COMPRAR


Fes clic al vídeo i t'ensenyem pas per pas com funciona aquest sistema de pagament PSD2.