Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Llaminera amb castanyes

Llaminera amb castanyes

De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2025
Un plat que abraça l’essència de la tardor! La llaminera, tendra i saborosa, es combina amb les castanyes, que aporten un toc dolç i terrós irresistible. És una recepta reconfortant, ideal per gaudir en dies frescos i compartir en bona companyia.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 30 minTemps total

Ingredients

  • 2 llamineres de porc
  • 300 grams de castanyes
  • 1 ceba
  • 6 alls
  • 1 raig de conyac
  • 1 tomàquet
  • Oli d'oliva verge
  • Herbes aromàtiques
  • Pebre negre
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    En una cassola amb aigua, posa-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.
  2. Pas 2

    Talla el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posaràs sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.
  3. Pas 3

    Fes un tall a les castanyes i posa-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procura pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.
  4. Pas 4

    Aboca un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tira-hi les castanyes i cobreix-ho d’aigua. Deixa que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apaga el foc.