- Receptes
Llaminera amb castanyes

Llaminera amb castanyes
De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2025
Un plat que abraça l’essència de la tardor! La llaminera, tendra i saborosa, es combina amb les castanyes, que aporten un toc dolç i terrós irresistible. És una recepta reconfortant, ideal per gaudir en dies frescos i compartir en bona companyia.Temps i porcions
1 h 30 minTemps total
Ingredients
- 2 llamineres de porc
- 300 grams de castanyes
- 1 ceba
- 6 alls
- 1 raig de conyac
- 1 tomàquet
- Oli d'oliva verge
- Herbes aromàtiques
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Pas 1
En una cassola amb aigua, posa-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.Pas 2
Talla el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posaràs sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.Pas 3
Fes un tall a les castanyes i posa-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procura pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.Pas 4
Aboca un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tira-hi les castanyes i cobreix-ho d’aigua. Deixa que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apaga el foc.