- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base carn
Remenat d'alls tendres amb botifarró de ceba
Remenat d'alls tendres amb botifarró de ceba
De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Dona-li un toc diferent a la botifarra amb aquest remenat d'alls tendres. Aprofita la temporada dels alls tendres amb aquest remenat. Una recepta lleugera i saludable, ideal per a la primavera.Temps i porcions
30 minTemps total
1Porcions
Ingredients
- 1 botifarró amb ceba
- 1 manat d'alls tendres
- 2 ous
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Preparació
Pas 1
Cou el manat d’alls tendres en una cassola a foc lent amb un raig d’oli d’oliva i, un cop cuits, reserva’ls.Pas 2
D’altra banda, en una paella antiadherent, prepara el remenat. Primer barreja el botifarró amb els alls tendres i després afegeix-hi els ous batuts amb sal.Pas 3
Remena-ho bé i deixa’l quallar uns minuts, al teu gust.