Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Remenat d'alls tendres amb botifarró de ceba

Remenat d'alls tendres amb botifarró de ceba

De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Dona-li un toc diferent a la botifarra amb aquest remenat d'alls tendres. Aprofita la temporada dels alls tendres amb aquest remenat. Una recepta lleugera i saludable, ideal per a la primavera.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
1Porcions

Ingredients

  • 1 botifarró amb ceba
  • 1 manat d'alls tendres
  • 2 ous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Cou el manat d’alls tendres en una cassola a foc lent amb un raig d’oli d’oliva i, un cop cuits, reserva’ls.
  2. Pas 2

    D’altra banda, en una paella antiadherent, prepara el remenat. Primer barreja el botifarró amb els alls tendres i després afegeix-hi els ous batuts amb sal.
  3. Pas 3

    Remena-ho bé i deixa’l quallar uns minuts, al teu gust.