Llom de porc a la sal
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Llom de porc a la sal, una opció saludable i plena de sabor! Ideal per a un sopar lleuger i nutritiu.Temps i porcions
50 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 500 g de llom de porc en una peça
- 1 kg de sal gruixuda
- 4 patates
- 2 cebes
- 4 grans d'all
- 10 g de farigola
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i talla les patates a rodanxes no gaire gruixudes i les cebes a la juliana. Col·loca-les en un recipient amb els grans d'all i un rajolí d'oli. Salpebra-ho.Pas 2
Repartir sal gruixuda en una safata i posar la peça de llom a sobre. Assaonar la carn amb sal, pebre i farigola i cobrir-la amb més sal gruixuda. Fornejar 50min a 100 ºC i, en una altra safata, fornejar també les patates.Pas 3
Quan acabi la cocció, retira el llom del forn i quan estigui a temperatura ambient treu-ne la sal. Serveix-lo amb les patates al forn.