- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base carn
Xurrasco amb chimichurri
Xurrasco amb chimichurri
De Bon Preu
Data de publicació: 18 de març del 2025
Gaudeix d'un xurrasco amb salsa chimichurri casolana. Una recepta senzilla per aconseguir un xurrasco amb l'autèntic toc argentí.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 kg de xurrasco
- 3 grans d'all
- 50 g de julivert
- 40 g d'orenga seca
- 20 ml de vinagre
- 0.5 bitxo
- 1 cda d'aigua
- 90 ml d'oli d'oliva
- Pebre
- Sal
Preparació
Pas 1
Disposa les tires de xurrasco en una safata de forn i cou-les 20 minuts a 175 º C . Gira-les a meitat de cocció i salpebra-les.Pas 2
Per al chimichurri, mescla l'orenga amb el vinagre i la cullerada d'aigua en un bol i deixa-ho reposar uns minuts. Pica el julivert amb els grans d'all i mig bitxo. Barreja-ho tot i rectifica-ho de sal.Pas 3
Serveix el xurrasco acompanyat amb la salsa chimichurri