Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Xurrasco amb chimichurri

Xurrasco amb chimichurri

De Bon Preu
Data de publicació: 18 de març del 2025
Gaudeix d'un xurrasco amb salsa chimichurri casolana. Una recepta senzilla per aconseguir un xurrasco amb l'autèntic toc argentí.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 kg de xurrasco
  • 3 grans d'all
  • 50 g de julivert
  • 40 g d'orenga seca
  • 20 ml de vinagre
  • 0.5 bitxo
  • 1 cda d'aigua
  • 90 ml d'oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Disposa les tires de xurrasco en una safata de forn i cou-les 20 minuts a 175 º C . Gira-les a meitat de cocció i salpebra-les.
  2. Pas 2

    Per al chimichurri, mescla l'orenga amb el vinagre i la cullerada d'aigua en un bol i deixa-ho reposar uns minuts. Pica el julivert amb els grans d'all i mig bitxo. Barreja-ho tot i rectifica-ho de sal.
  3. Pas 3

    Serveix el xurrasco acompanyat amb la salsa chimichurri