Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Wonton de mandonguilles

Wonton de mandonguilles

De Sofia Janer
Data de publicació: 29 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total

Ingredients

  • 1 safata de mini mandonguilles
  • 1 paquet de massa wonton
  • Oli d'oliva suau
  • Sal
  • 100 grams d'aigua
  • 40 grams de vinagre d'arròs o de vi blanc
  • 70 grams de sucre
  • 70 grams de quètxup
  • 15 grams de maizena
  • Flocs de xili i sèsam al gust

Preparació

6 passos

Preparació de la salsa agredolça

  1. Pas 1

    En una cassola, fer bullir l’aigua amb el vinagre, el sucre i el quètxup.
  2. Pas 2

    Als tres minuts, hi afegim la maizena dissolta en una mica d’aigua freda i els flocs de xili i sèsam.
  3. Pas 3

    Tornarem a fer bullir la preparació fins que espessi i n'obtinguem la textura desitjada, reservarem.

Preparació del wonton

  1. Pas 1

    Farcirem la massa wonton amb les mandonguilletes i els donarem la forma que més ens agradi, tancant-los bé amb una mica d’aigua.
  2. Pas 2

    En un cassó, fregirem els wonton en oli abundant molt calent.
  3. Pas 3

    Quan estiguin daurats, els retirarem, afegirem un polsim de sal i els servirem en un plat, acompanyats de la salsa agredolça.