Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Vieires glacejades

Vieires glacejades

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de novembre del 2025
Les vieires glacejades són una proposta refinada i elegant que combina la textura delicada del marisc amb el contrast dolç i especiat del cremós de pastanaga. Amb un toc de cúrcuma, comí i vinagreta de menta, aquest plat destaca per la seva presentació sofisticada i el seu equilibri de sabors, ideal per sorprendre en ocasions especials.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 8 vieires
  • 1 kg de pastanagues
  • 150 grams de mantega
  • 100 grams de formatge parmesà
  • 100 grams de brots verds
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 2 cullerades de vinagre de xerès
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 de comí molt
  • sal
  • pebre blanc

Preparació

  • Pas 1

    Pela i trosseja les pastanagues. Posa-les en una safata de forn amb un dit d’aigua, tapa la safata amb paper d’alumini i cou-les al forn a 180 °C durant 15 min. Escorre-les i tritura-les en calent amb 100 g de mantega, la cúrcuma, el comí, sal i pebre blanc. Deixa-ho refredar.
  • Pas 2

    Fes una vinagreta barrejant l’oli, el vinagre i un pessic de sal. Talla encenalls de formatge amb l’ajuda d’un pelador.
  • Pas 3

    Retira les closques de les vieires. Neteja’n la carn i el coral.
  • Pas 4

    Cou les vieires en una paella amb la resta de la mantega i un polsim de sal i pebre, 1 min per cada costat impregnant-ho constantment amb el suc de la cocció.
  • Pas 5

    Munta els 4 plats posant-hi en cadascun un fil de cremós de pastanaga, dues vieires glacejades i alguns brots verds. Amaneix-ho amb la vinagreta i els encenalls de formatge.