- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base peix i marisc
Vieires a la gallega
Vieires a la gallega
De Bon Preu
Data de publicació: 05 de desembre del 2024
Com es fan les vieires? La nostra recepta et guiarà pas a pas per preparar aquest clàssic plat gallec. Amb un gust intens i una textura cremosa, us encantaran!Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 12 vieires amb la petxina
- 2 cebes
- 200 g de pernil ibèric picat
- 100 g de pa ratllat
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Neteja cada vieira, separa-la de la petxina, renta la petxina i torna a col·locar la carn de la vieira a dins.Pas 2
Talla les cebes molt petites, salta-les en una paella amb un rajolí d'oli a foc suau, quan comencin a daurar-se afegeix-hi la picada de pernil ibèric, ofega-ho cinc minuts i incorpora-hi el pebre vermell dolç, remenant. Reserva-ho.Pas 3
Col·loca les vieires en una safata per a forn i cobreix-les amb la picada i un pessic de pa ratllat.Pas 4
Enforna-les a 170 ºC 15 minuts.