Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Vieires a la gallega

Vieires a la gallega

De Bon Preu
Data de publicació: 05 de desembre del 2024
Com es fan les vieires? La nostra recepta et guiarà pas a pas per preparar aquest clàssic plat gallec. Amb un gust intens i una textura cremosa, us encantaran!
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 12 vieires amb la petxina
  • 2 cebes
  • 200 g de pernil ibèric picat
  • 100 g de pa ratllat
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja cada vieira, separa-la de la petxina, renta la petxina i torna a col·locar la carn de la vieira a dins.
  2. Pas 2

    Talla les cebes molt petites, salta-les en una paella amb un rajolí d'oli a foc suau, quan comencin a daurar-se afegeix-hi la picada de pernil ibèric, ofega-ho cinc minuts i incorpora-hi el pebre vermell dolç, remenant. Reserva-ho.
  3. Pas 3

    Col·loca les vieires en una safata per a forn i cobreix-les amb la picada i un pessic de pa ratllat.
  4. Pas 4

    Enforna-les a 170 ºC 15 minuts.