- Receptes
Torrades amb préssec, nectarina i formatge fresc

Torrades amb préssec, nectarina i formatge fresc
De Bon Preu
Data de publicació: 03 de juliol del 2025
Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 llesques de pa
- 180 grams de formatge fresc untable
- 1 préssec
- 1 nectarina
- 1 cullerada de mel
- Branquetes d’herbes fresques (farigola, alfàbrega o menta)
- Un grapat de festucs picats
- Pebre negre
- Llavors torrades (lli, sèsam o rosella)
Preparació
Pas 1
Torra les llesques de pa fins que estiguin daurades i cruixents.Pas 2
Mentre el pa està calent, unta’l generosament amb el formatge fresc.Pas 3
Col·loca els tallets de préssec i nectarina de manera decorativa sobre el formatge.Pas 4
Empolvora-ho amb les herbes fresques per sobre. Afegeix-hi també els fruits secs si desitges més textura.Pas 5
Afegeix a cada torrada un fil de mel i, si t’agrada, afegeix-hi un pessic de pebre negre acabat de moldre i llavors de sèsam torrades per donar-hi contrast.