Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Torrades amb préssec, nectarina i formatge fresc

Torrades amb préssec, nectarina i formatge fresc

Torrades amb préssec, nectarina i formatge fresc

De Bon Preu
Data de publicació: 03 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 llesques de pa
  • 180 grams de formatge fresc untable
  • 1 préssec
  • 1 nectarina
  • 1 cullerada de mel
  • Branquetes d’herbes fresques (farigola, alfàbrega o menta)
  • Un grapat de festucs picats
  • Pebre negre
  • Llavors torrades (lli, sèsam o rosella)

Preparació

  1. Pas 1

    Torra les llesques de pa fins que estiguin daurades i cruixents.
  2. Pas 2

    Mentre el pa està calent, unta’l generosament amb el formatge fresc.
  3. Pas 3

    Col·loca els tallets de préssec i nectarina de manera decorativa sobre el formatge.
  4. Pas 4

    Empolvora-ho amb les herbes fresques per sobre. Afegeix-hi també els fruits secs si desitges més textura.
  5. Pas 5

    Afegeix a cada torrada un fil de mel i, si t’agrada, afegeix-hi un pessic de pebre negre acabat de moldre i llavors de sèsam torrades per donar-hi contrast.