- Receptes
Tomàquets farcits d'arròs
Tomàquets farcits d'arròs
De Bon Preu
Data de publicació: 08 de maig del 2025
Recepta casolana de tomàquets farcits d'arròs, ideal per a un àpat lleuger o com a acompanyament. Molt senzilla de fer!Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 tomàquets monterosa
- 0.5 ceba
- 0.5 pebrot verd
- 200 g d'arròs llarg
- 1 grapat de julivert picat
- 150 g de formatge cremós
- 100 g de favetes
- 100 g de blat de moro en gra
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Renta l'arròs diverses vegades, colant-lo cada vegada. Posa'l en un cassó amb el doble d'aigua, afegeix-hi una mica de sal i deixa que arribi al punt d'ebullició. Abaixa el foc i continua la cocció fins que estigui tendre. Cola'l i refresca'l amb aigua freda. Reserva'l.Pas 2
Talla la ceba i el pebrot a dauets. Escalda les favetes en aigua bullint durant uns minuts, cola-les i reserva-les.Pas 3
Treu la part de dalt dels tomàquets i buida'ls. Talla a dauets la polpa que has tret. Posa els tomàquets foradats de cap per avall perquè deixin anar l'aigua.Pas 4
En un bol, barreja l'arròs amb la ceba, el pebrot verd, els dauets de tomàquet, el blat de moro i les favetes. Condimenta-ho amb oli d'oliva, sal i el julivert picat i omple els tomàquets amb la mescla. En servir-los, col·loca-hi a sobre una mica de formatge cremós batut.