Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Tomàquets farcits d'arròs

Tomàquets farcits d'arròs

De Bon Preu
Data de publicació: 08 de maig del 2025
Recepta casolana de tomàquets farcits d'arròs, ideal per a un àpat lleuger o com a acompanyament. Molt senzilla de fer!
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 tomàquets monterosa
  • 0.5 ceba
  • 0.5 pebrot verd
  • 200 g d'arròs llarg
  • 1 grapat de julivert picat
  • 150 g de formatge cremós
  • 100 g de favetes
  • 100 g de blat de moro en gra
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Renta l'arròs diverses vegades, colant-lo cada vegada. Posa'l en un cassó amb el doble d'aigua, afegeix-hi una mica de sal i deixa que arribi al punt d'ebullició. Abaixa el foc i continua la cocció fins que estigui tendre. Cola'l i refresca'l amb aigua freda. Reserva'l.
  2. Pas 2

    Talla la ceba i el pebrot a dauets. Escalda les favetes en aigua bullint durant uns minuts, cola-les i reserva-les.
  3. Pas 3

    Treu la part de dalt dels tomàquets i buida'ls. Talla a dauets la polpa que has tret. Posa els tomàquets foradats de cap per avall perquè deixin anar l'aigua.
  4. Pas 4

    En un bol, barreja l'arròs amb la ceba, el pebrot verd, els dauets de tomàquet, el blat de moro i les favetes. Condimenta-ho amb oli d'oliva, sal i el julivert picat i omple els tomàquets amb la mescla. En servir-los, col·loca-hi a sobre una mica de formatge cremós batut.