- Receptes
- Totes les col·leccions
- Postres
Teules de cítrics
Teules de cítrics
De Bon Preu
Data de publicació: 17 de febrer del 2025
Com fer teules de cítrics casolanes? T'ensenyem una recepta fàcil i detallada perquè les puguis preparar a casa.Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 185 g de sucre
- 40 g de mantega
- 30 g d'ametlla en gra
- 20 g de farina
- 3 clares d'ou
- 1 cullerada de ratlladura de llimona
Preparació
Pas 1
Bat les clares amb el sucre sense que arribi a muntar-se. Afegeix-hi la mantega ben tova, la ratlladura de llimona i barreja-ho. Ha de quedar una pasta molt fina.Pas 2
Tamisa la farina i incorpora-la a la crema anterior.Pas 3
Agafa una cullerada de la pasta i estén-la amb el revés d'una cullera sobre un paper antiadherent. Dona-li forma de disc d'uns 5 cm de diàmetre i escampa-hi per sobre el granet d'ametlla.Pas 4
Escalfa el forn a 180 ºC . Cou els discs 4 o 5 minuts fins que estiguin daurats.Pas 5
Retira'ls del forn i immediatament dona'ls una mica de forma. Deixa'ls refredar del tot i serveix-los.