Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Teules de cítrics

Teules de cítrics

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de febrer del 2025
Com fer teules de cítrics casolanes? T'ensenyem una recepta fàcil i detallada perquè les puguis preparar a casa.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 185 g de sucre
  • 40 g de mantega
  • 30 g d'ametlla en gra
  • 20 g de farina
  • 3 clares d'ou
  • 1 cullerada de ratlladura de llimona

Preparació

  1. Pas 1

    Bat les clares amb el sucre sense que arribi a muntar-se. Afegeix-hi la mantega ben tova, la ratlladura de llimona i barreja-ho. Ha de quedar una pasta molt fina.
  2. Pas 2

    Tamisa la farina i incorpora-la a la crema anterior.
  3. Pas 3

    Agafa una cullerada de la pasta i estén-la amb el revés d'una cullera sobre un paper antiadherent. Dona-li forma de disc d'uns 5 cm de diàmetre i escampa-hi per sobre el granet d'ametlla.
  4. Pas 4

    Escalfa el forn a 180 ºC . Cou els discs 4 o 5 minuts fins que estiguin daurats.
  5. Pas 5

    Retira'ls del forn i immediatament dona'ls una mica de forma. Deixa'ls refredar del tot i serveix-los.