Tataki de tonyina amb verdures saltades
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Atreveix-te a tastar el tataki de tonyina. Una recepta japonesa que et sorprendrà amb la seva combinació de sabors i textures. Perfecte per a un sopar especial.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 500 g de tonyina vermella
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 1 ceba tendra
- 2 pebrot verd llarg
- 3 cullerades de salsa de soja
- 0 Germinats de ceba
- 0 Oli d'oliva verge extra
- 0 Sal
- 0 Pebre
Preparació
Pas 1
Talla la ceba tendra, la pastanaga i el carbassó a la juliana fina. Talla el codony a daus i la tonyina a cubs.Pas 2
Salta les verdures en una paella amb oli d'oliva durant uns 7 minuts, han de quedar molt al dente. Afegeix-hi la salsa de soja, incorpora-hi el codony i salta-ho mig minut més.Pas 3
Escalfar una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i marcar la tonyina salpebrada durant mig minut de cada costat.Pas 4
Serveix el tataki sobre la verdura saltada amb uns germinats per sobre.