Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Tataki de tonyina amb verdures saltades

Tataki de tonyina amb verdures saltades

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Atreveix-te a tastar el tataki de tonyina. Una recepta japonesa que et sorprendrà amb la seva combinació de sabors i textures. Perfecte per a un sopar especial.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 500 g de tonyina vermella
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra
  • 2 pebrot verd llarg
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 0 Germinats de ceba
  • 0 Oli d'oliva verge extra
  • 0 Sal
  • 0 Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Talla la ceba tendra, la pastanaga i el carbassó a la juliana fina. Talla el codony a daus i la tonyina a cubs.
  2. Pas 2

    Salta les verdures en una paella amb oli d'oliva durant uns 7 minuts, han de quedar molt al dente. Afegeix-hi la salsa de soja, incorpora-hi el codony i salta-ho mig minut més.
  3. Pas 3

    Escalfar una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i marcar la tonyina salpebrada durant mig minut de cada costat.
  4. Pas 4

    Serveix el tataki sobre la verdura saltada amb uns germinats per sobre.