Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Tàrtar de salmó

Tàrtar de salmó

De Bon Preu
Data de publicació: 06 de març del 2025
Impressiona els teus convidats amb una recepta de tàrtar de salmó. T'ensenyem com fer el millor tàrtar de salmó, un plat sofisticat i ràpid de preparar.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300 g de salmó fresc
  • 1 llima
  • 0.5 ceba tendra
  • 1 culleradeta de vinagre
  • 0.5 culleradeta de salsa Worcestershire
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre vermell
  • Pebre negre

Preparació

  1. Pas 1

    Pica finament el salmó, talla'l a tires fines i després torna a tallar-lo a trossos molt petits.
  2. Pas 2

    Posa'l en un bol i afegeix-hi la barreja de suc de llima, vinagre i salsa Worcestershire. Mescla-ho amb suavitat, tapa-ho amb paper film i deixa-ho a la nevera macerant durant 30 minuts.
  3. Pas 3

    Pica mitja ceba tendra molt fina i mescla-la amb el tàrtar. Mescla-ho i torna-ho a deixar macerar uns 15 minuts.
  4. Pas 4

    Munta el tàrtar en un cèrcol i serveix-lo amb una amanida de fonoll tallat a làmines molt fines i endívies.