- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base peix i marisc
Tàrtar de salmó
Tàrtar de salmó
De Bon Preu
Data de publicació: 06 de març del 2025
Impressiona els teus convidats amb una recepta de tàrtar de salmó. T'ensenyem com fer el millor tàrtar de salmó, un plat sofisticat i ràpid de preparar.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300 g de salmó fresc
- 1 llima
- 0.5 ceba tendra
- 1 culleradeta de vinagre
- 0.5 culleradeta de salsa Worcestershire
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre vermell
- Pebre negre
Preparació
Pas 1
Pica finament el salmó, talla'l a tires fines i després torna a tallar-lo a trossos molt petits.Pas 2
Posa'l en un bol i afegeix-hi la barreja de suc de llima, vinagre i salsa Worcestershire. Mescla-ho amb suavitat, tapa-ho amb paper film i deixa-ho a la nevera macerant durant 30 minuts.Pas 3
Pica mitja ceba tendra molt fina i mescla-la amb el tàrtar. Mescla-ho i torna-ho a deixar macerar uns 15 minuts.Pas 4
Munta el tàrtar en un cèrcol i serveix-lo amb una amanida de fonoll tallat a làmines molt fines i endívies.