Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Tartaleta de préssec

Tartaleta de préssec

De Bon Preu
Data de publicació: 06 d’agost del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 làmina base de pasta brisa
  • 3 llimones
  • 175 grams de sucre
  • 3 ous
  • 100 grams de mantega
  • 4 préssecs
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Menta fresca

Preparació

9 passos

Preparació per a la crema de llimona

  1. Pas 1

    Exprimeix el suc de les 3 llimones i ralla'n la pell en un bol.
  2. Pas 2

    En un cassó, barreja el suc de les llimones, la ratlladura de les llimones, 150g de sucre i els ous.
  3. Pas 3

    Cuina-ho a foc mitjà, remenant constantment, fins que la barreja espesseixi (uns 10 minuts).
  4. Pas 4

    Retira-ho del foc i posa-hi els 100 g de mantega, barrejant fins que es fongui i la crema quedi suau.
  5. Pas 5

    Deixa-ho refredar i refrigera-ho.

Preparació del farciment

  1. Pas 1

    Pela i talla els 4 préssecs a grills fins. Barreja'ls amb 25 g de sucre, el suc de llimona i deixa-ho reposar 10 minuts.

Preparació

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 graus. Estira la massa sobre una superfície enfarinada fins a un gruix d'uns 3-4 mm. Folra un motlle amb la massa, pressionant bé les vores i retallant l'excés.
  2. Pas 2

    Punxa la base de la massa amb una forquilla i cobreix-la amb paper de forn. Posa-hi a sobre un pes, com cigrons secs o boles de ceràmica, i enforna-la 15 minuts. Retira els pesos i el paper i enforna-ho 10 minuts més. Deixa-la refredar completament
  3. Pas 3

    Omple la base de les cassoletes amb la crema de llimona i col·loca-hi els grills de préssec a sobre. Refrigera-ho almenys 1 hora abans de servir-ho.