Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pastís de fruites i ricotta

Pastís de fruites i ricotta

De Bon Preu
Data de publicació: 07 d’abril del 2025
Segueix pas a pas la nostra recepta per preparar un deliciós pastís de fruites i ricotta. Un pastís suau i fresc, perfecte per a esdeveniments especials i festes.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
8Porcions

Ingredients

  • 1 làmina de base de pasta de full
  • 2 pomes
  • 2 peres
  • 1 cullerada de panses
  • 1 cullerada de nabius vermells dessecats
  • fruita variada al gust
  • 200 g de formatge ricotta
  • 50 ml de llet de civada
  • 1 cullerada de mel
  • 1 ou
  • 1 culleradeta d'extracte de vainillla
  • 1 llima

Preparació

  1. Pas 1

    Bat el formatge ricotta amb l'ou, la mel, la llet de civada i la vainilla. Reserva-ho.
  2. Pas 2

    Escalfa el forn a 180 ºC .
  3. Pas 3

    Posa la massa sobre una làmina de paper antiadherent i col·loca-la en un motlle per a quiche de 22 cm. Punxa el fons amb una forquilla i enforna-la 10 minuts, només perquè prengui una mica de color. Retira-la i reserva-la.
  4. Pas 4

    Renta bé les peres i les pomes i talla-les a grills fins. Col·loca-les sobre la massa en forma de ventall. Aboca-hi per sobre la mescla de ricotta i escampa-hi les panses i els nabius.
  5. Pas 5

    Enforna el pastís 20 minuts.
  6. Pas 6

    Retira?l del forn, escampa-hi la resta de fruita que hagis escollit i acaba-ho amb una mica de ratlladura de llima per sobre. Deixa-ho refredar i serveix-ho.