Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pastís de crema i raïm

Pastís de crema i raïm

De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
Descobreix com fer un pastís de crema pastissera i fruites, unes postres clàssiques amb un toc modern. Amb aquesta recepta, sorprendràs els teus convidats. Unes postres delicioses i personalitzades!
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
8Porcions

Ingredients

  • 400 ml de llet de civada o soja
  • 90 g de sucre morè
  • 2 ous
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla
  • 3 cullerades de midó de blat de moro
  • 500 g de raïm blanc
  • 80 g d'ametlla laminada
  • Un pessic de sal

Preparació

  1. Pas 1

    Prepara la crema: bat en un bol el sucre, els ous, el midó de blat de moro, la vainilla i la sal. Escalfa la llet i afegeix-la a poc a poc al batut, mesclant bé. Porta la barreja al foc i escalfa-ho movent contínuament fins que s'espesseixi. Retira-ho i deixa-ho refredar.
  2. Pas 2

    Escalfa el forn a 180 ºC. Posar la massa brisa en un motlle per a pastís antiadherent, punxa amb una forquilla tot el fons i enforna-la 20 minuts o fins que estigui de color daurat. Retira-ho i deixa-ho refredar.
  3. Pas 3

    Rentar el raïm i tallar-lo per la meitat. Reservar.
  4. Pas 4

    Torrar les ametlles laminades i reservar.
  5. Pas 5

    Aboca la crema sobre la base de pastís i reparteix-hi el raïm i les ametlles laminades torrades.