Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Suquet de rap

Suquet de rap

De Bon Preu
Data de publicació: 04 de desembre del 2024
Vols tastar un plat de peix diferent? El suquet de rap és una excel·lent opció. T'oferim una recepta fàcil i detallada perquè puguis preparar-ho a casa.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 600 g de rap
  • 5 gambes
  • 700 ml de brou de peix
  • 2 patates
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada d'ametlles
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Talla la ceba a daus molt petits, sofregeix-la en una cassola amb un gra d'all i un rajolí d'oli durant uns minuts. Incorpora-hi els tomàquets ratllats, salta'ls fins que s'evapori l'aigua dels tomàquets.
  2. Pas 2

    Pela les gambes deixant-los la cua, sofregeix els caps en un cassó petit amb un rajolí d'oli. Quan estiguin ben daurades, afegeix-hi un parell de cullerades de conyac, espera que l'alcohol s'evapori i apaga el foc. Passa-ho per un colador i reserva el suc de cocció.
  3. Pas 3

    Afegeix les patates a la cassola del sofregit, trencant-les amb el ganivet perquè deixin anar midó. Barreja-ho bé durant uns minuts, salpebra-ho i incorpora-hi el brou de peix a temperatura ambient. Deixa coure una mica les patates i incorpora-hi el rap. Cuina'l durant 7 minuts.
  4. Pas 4

    Prepara la picada amb un gra d'all, el julivert, les ametlles pelades i el suc de cocció de les gambes i afegeix-ho a la cassola.
  5. Pas 5

    Marca les gambes pels dos costats i incorpora-les al suquet. Deixa-ho reposar tapat un parell de minuts.