- Receptes
Suquet de rap
Suquet de rap
De Bon Preu
Data de publicació: 04 de desembre del 2024
Vols tastar un plat de peix diferent? El suquet de rap és una excel·lent opció. T'oferim una recepta fàcil i detallada perquè puguis preparar-ho a casa.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 600 g de rap
- 5 gambes
- 700 ml de brou de peix
- 2 patates
- 2 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1 cullerada d'ametlles
- Julivert
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Talla la ceba a daus molt petits, sofregeix-la en una cassola amb un gra d'all i un rajolí d'oli durant uns minuts. Incorpora-hi els tomàquets ratllats, salta'ls fins que s'evapori l'aigua dels tomàquets.Pas 2
Pela les gambes deixant-los la cua, sofregeix els caps en un cassó petit amb un rajolí d'oli. Quan estiguin ben daurades, afegeix-hi un parell de cullerades de conyac, espera que l'alcohol s'evapori i apaga el foc. Passa-ho per un colador i reserva el suc de cocció.Pas 3
Afegeix les patates a la cassola del sofregit, trencant-les amb el ganivet perquè deixin anar midó. Barreja-ho bé durant uns minuts, salpebra-ho i incorpora-hi el brou de peix a temperatura ambient. Deixa coure una mica les patates i incorpora-hi el rap. Cuina'l durant 7 minuts.Pas 4
Prepara la picada amb un gra d'all, el julivert, les ametlles pelades i el suc de cocció de les gambes i afegeix-ho a la cassola.Pas 5
Marca les gambes pels dos costats i incorpora-les al suquet. Deixa-ho reposar tapat un parell de minuts.