- Receptes
- Plats base fruita
Sindria amb formatge de cabra, poma verda, fonoll i menta

Sindria amb formatge de cabra, poma verda, fonoll i menta
De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juliol del 2025
Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1/4 de síndria gran
- 250 grams de formatge de cabra
- 1 cullerada de cibulet fresc
- 1 cullerada de menta picada i fulles de menta fresca
- 1 bulbs de fonoll i fulles de fonoll (per decorar)
- 1 poma
- Suc de 1/2 llimona
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- Ceba
- Sal
- Pebre negre
Preparació
Pas 1
Talla la síndria en 4 rectangles iguals, d’uns 6 × 4 × 2,5 cm aproximadament. Reserva-la en fred.Pas 2
Amb una mandolina, talla en làmines molt fines el bulb de fonoll i la poma (amb pela). Col·loca’ls en un bol i barreja’ls amb el suc de llimona i l’oli d’oliva verge extra. Reserva-ho. Si no tens mandolina, ho pots fer amb un ganivet ben esmolat.Pas 3
En un bol petit, barreja el formatge de cabra amb el cibulet picat fins a integrar-ho. Si vols, pots afegir-hi un toc de sal.Pas 4
Unta una porció generosa de la barreja de formatge sobre cada rectangle de síndria, procurant que l’acabat quedi net i uniforme.Pas 5
Col·loca-hi acuradament per sobre la barreja de poma i fonoll, deixant que caigui de forma lleugera i natural. Acaba-ho amb una mica de sal i pebre, les fulles de menta petites, les fulles de fonoll i un toc cruixent de ceba torrada si et ve de gust.