Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Sindria amb formatge de cabra, poma verda, fonoll i menta

Sindria amb formatge de cabra, poma verda, fonoll i menta

De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1/4 de síndria gran
  • 250 grams de formatge de cabra
  • 1 cullerada de cibulet fresc
  • 1 cullerada de menta picada i fulles de menta fresca
  • 1 bulbs de fonoll i fulles de fonoll (per decorar)
  • 1 poma
  • Suc de 1/2 llimona
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Ceba
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació

  1. Pas 1

    Talla la síndria en 4 rectangles iguals, d’uns 6 × 4 × 2,5 cm aproximadament. Reserva-la en fred.
  2. Pas 2

    Amb una mandolina, talla en làmines molt fines el bulb de fonoll i la poma (amb pela). Col·loca’ls en un bol i barreja’ls amb el suc de llimona i l’oli d’oliva verge extra. Reserva-ho. Si no tens mandolina, ho pots fer amb un ganivet ben esmolat.
  3. Pas 3

    En un bol petit, barreja el formatge de cabra amb el cibulet picat fins a integrar-ho. Si vols, pots afegir-hi un toc de sal.
  4. Pas 4

    Unta una porció generosa de la barreja de formatge sobre cada rectangle de síndria, procurant que l’acabat quedi net i uniforme.
  5. Pas 5

    Col·loca-hi acuradament per sobre la barreja de poma i fonoll, deixant que caigui de forma lleugera i natural. Acaba-ho amb una mica de sal i pebre, les fulles de menta petites, les fulles de fonoll i un toc cruixent de ceba torrada si et ve de gust.