Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Saltat de calçots i carxofes amb romesco

Saltat de calçots i carxofes amb romesco

Saltat de calçots i carxofes amb romesco

De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
No saps com fer un saltejat de carxofes i calçots? T'ensenyem tot el que necessites saber. Una recepta amb carxofes fàcil i deliciosa per a qualsevol ocasió!
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 16 calçots
  • 8 carxofes
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra
  • Salsa romesco

Preparació

  1. Pas 1

    Pela els calçots i talla’ls en trossos. Neteja les carxofes i talla-les en làmines fines.
  2. Pas 2

    En una paella gran, escalfa aproximadament 3 cullerades d’oli d’oliva a foc mitjà.
  3. Pas 3

    Salta els calçots i les carxofes fins que estiguin tendres i daurats.
  4. Pas 4

    Afegeix-hi sal i pebre al gust.
  5. Pas 5

    Prepara la salsa romesco o utilitza’n una de ja feta.
  6. Pas 6

    Aboca la salsa romesco sobre els calçots i carxofes saltats.
  7. Pas 7

    Remena-ho bé per assegurar-te que tots els ingredients estiguin ben impregnats de la salsa.
  8. Pas 8

    Verifica el punt de sal i pebre, ajustant-ho al gust, si és necessari.
  9. Pas 9

    Serveix immediatament el saltat de calçots i carxofes amb romesco.