- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Saltat de calçots i carxofes amb romesco

Saltat de calçots i carxofes amb romesco
De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
No saps com fer un saltejat de carxofes i calçots? T'ensenyem tot el que necessites saber. Una recepta amb carxofes fàcil i deliciosa per a qualsevol ocasió!Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 16 calçots
- 8 carxofes
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge extra
- Salsa romesco
Preparació
Pas 1
Pela els calçots i talla’ls en trossos. Neteja les carxofes i talla-les en làmines fines.Pas 2
En una paella gran, escalfa aproximadament 3 cullerades d’oli d’oliva a foc mitjà.Pas 3
Salta els calçots i les carxofes fins que estiguin tendres i daurats.Pas 4
Afegeix-hi sal i pebre al gust.Pas 5
Prepara la salsa romesco o utilitza’n una de ja feta.Pas 6
Aboca la salsa romesco sobre els calçots i carxofes saltats.Pas 7
Remena-ho bé per assegurar-te que tots els ingredients estiguin ben impregnats de la salsa.Pas 8
Verifica el punt de sal i pebre, ajustant-ho al gust, si és necessari.Pas 9
Serveix immediatament el saltat de calçots i carxofes amb romesco.