- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base peix i marisc
Salmó al vapor amb pastissets de bledes
Salmó al vapor amb pastissets de bledes
De Bon Preu
Data de publicació: 17 de febrer del 2025
Com cuinar salmó al vapor de manera saludable? T'ensenyem una recepta fàcil i deliciosa, acompanyada d'uns deliciosos pastissets de bledes.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 600 g de filets de salmó sense pell
- 400 g de bledes
- 100 g de formatge crema
- 4 ous
- 3 tomàquets
- 1 porro
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Tritura les bledes netes i trossejades amb els ous i el formatge crema. Salpebra-ho i aboca la preparació en motlles petits. Enforna'ls a 175 ºC 50 minuts, fins que qualli.Pas 2
Pela els tomàquets, treu-ne les llavors i talla'ls a daus petits. Marina'ls amb els grans d'all aixafats i un raig d'oli d'oliva. Salpebra-ho i deixa-ho i reposar el temps de cocció dels pastissets de bleda.Pas 3
Talla el salmó a daus, salpebra'l i cuina'l al vapor 10 minuts.Pas 4
Serveix el salmó sobre els pastissets de bledes i amb el tomàquet marinat per sobre.