Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Salmó al vapor amb pastissets de bledes

Salmó al vapor amb pastissets de bledes

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de febrer del 2025
Com cuinar salmó al vapor de manera saludable? T'ensenyem una recepta fàcil i deliciosa, acompanyada d'uns deliciosos pastissets de bledes.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 600 g de filets de salmó sense pell
  • 400 g de bledes
  • 100 g de formatge crema
  • 4 ous
  • 3 tomàquets
  • 1 porro
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Tritura les bledes netes i trossejades amb els ous i el formatge crema. Salpebra-ho i aboca la preparació en motlles petits. Enforna'ls a 175 ºC 50 minuts, fins que qualli.
  2. Pas 2

    Pela els tomàquets, treu-ne les llavors i talla'ls a daus petits. Marina'ls amb els grans d'all aixafats i un raig d'oli d'oliva. Salpebra-ho i deixa-ho i reposar el temps de cocció dels pastissets de bleda.
  3. Pas 3

    Talla el salmó a daus, salpebra'l i cuina'l al vapor 10 minuts.
  4. Pas 4

    Serveix el salmó sobre els pastissets de bledes i amb el tomàquet marinat per sobre.