- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Quiche de calçots i espàrrecs

Quiche de calçots i espàrrecs
De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
Estàs buscant una recepta de quiche de verdures diferent? Prova aquesta amb calçots i espàrrecs. Una opció deliciosa i nutritiva per a qualsevol àpat!Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 base de pasta brisa
- 8 calçots
- 200 grams d'espàrrecs
- 150 grans de formatge ratllat emmental
- 4 ous
- 200 ml de nata líquida
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge
Preparació
Pas 1
Preescalfa el forn a 180 graus.Pas 2
Estén la base de pasta brisa sobre un motlle per a quiche.Pas 3
Pela i talla els calçots, i trosseja els espàrrecs.Pas 4
En una paella, escalfa una mica d’oli d’oliva a foc mitjà. Salta els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva’ls.Pas 5
A la mateixa paella, afegeix els espàrrecs trossejats i salta’ls fins que estiguin al dente. Reserva’ls.Pas 6
Distribueix els calçots i els espàrrecs sobre la base de pasta brisa i empolvora el formatge emmental ratllat per sobre.Pas 7
En un bol, bat els ous i afegeix-hi la nata líquida. Barreja-ho bé. Afegeix-hi sal i pebre al gust i remena-ho.Pas 8
Aboca la mescla d’ous i nata sobre la quiche, assegurant-te que estigui ben repartida.Pas 9
Enforna la quiche durant uns 30-35 minuts o fins que estigui daurada i ferma al tacte.Pas 10
Treu la quiche del forn i deixa-la refredar uns minuts abans de tallar-la.Pas 11
Serveix-la immediatament i gaudeix de la quiche de calçots i espàrrecs per a 4 persones.