Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Quiche de calçots i espàrregs

Quiche de calçots i espàrrecs

De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
Estàs buscant una recepta de quiche de verdures diferent? Prova aquesta amb calçots i espàrrecs. Una opció deliciosa i nutritiva per a qualsevol àpat!
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 base de pasta brisa
  • 8 calçots
  • 200 grams d'espàrrecs
  • 150 grans de formatge ratllat emmental
  • 4 ous
  • 200 ml de nata líquida
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge

Preparació

  1. Pas 1

    Preescalfa el forn a 180 graus.
  2. Pas 2

    Estén la base de pasta brisa sobre un motlle per a quiche.
  3. Pas 3

    Pela i talla els calçots, i trosseja els espàrrecs.
  4. Pas 4

    En una paella, escalfa una mica d’oli d’oliva a foc mitjà. Salta els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva’ls.
  5. Pas 5

    A la mateixa paella, afegeix els espàrrecs trossejats i salta’ls fins que estiguin al dente. Reserva’ls.
  6. Pas 6

    Distribueix els calçots i els espàrrecs sobre la base de pasta brisa i empolvora el formatge emmental ratllat per sobre.
  7. Pas 7

    En un bol, bat els ous i afegeix-hi la nata líquida. Barreja-ho bé. Afegeix-hi sal i pebre al gust i remena-ho.
  8. Pas 8

    Aboca la mescla d’ous i nata sobre la quiche, assegurant-te que estigui ben repartida.
  9. Pas 9

    Enforna la quiche durant uns 30-35 minuts o fins que estigui daurada i ferma al tacte.
  10. Pas 10

    Treu la quiche del forn i deixa-la refredar uns minuts abans de tallar-la.
  11. Pas 11

    Serveix-la immediatament i gaudeix de la quiche de calçots i espàrrecs per a 4 persones.