- Receptes
- Esmorzars i berenars
Préssec amb granola
Préssec amb granola
De Bon Preu
Data de publicació: 09 de juny del 2025
Esmorzars amb granola: gaudeix aquesta recepta amb préssec, ideal per començar el dia amb energia i sabor.Temps i porcions
35 minTemps total
5Porcions
Ingredients
- 200 g de flocs de civada
- 2 cullerades de sucre de coco
- 4 cullerades de coco ratllat
- Pela ratllada d'una llimona
- 1 cullerada de canyella mòlta
- 50 g de mantega fosa
- 2 préssecs grocs
Preparació
Pas 1
En un bol, mescla els flocs de civada amb el sucre, el coco, la ratlladura de llimona i la canyella mòlta. Afegeix-hi la mantega.Pas 2
Escalfa el forn a 180 ºC . Aboca la barreja en una safata per a forn i cou-la 15 minuts, remenant de tant en tant.Pas 3
Pela els préssecs i talla?ls a làmines gruixudes.Pas 4
Aboca la barreja de civada en una safata i reparteix-hi la fruita. Torna-ho a portar al forn fins que es dauri la superfície. Retira-ho, deixa-ho refredar i serveix-ho.