Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Préssec amb granola

Préssec amb granola

De Bon Preu
Data de publicació: 09 de juny del 2025
Esmorzars amb granola: gaudeix aquesta recepta amb préssec, ideal per començar el dia amb energia i sabor.
Compra els ingredients

Temps i porcions

35 minTemps total
5Porcions

Ingredients

  • 200 g de flocs de civada
  • 2 cullerades de sucre de coco
  • 4 cullerades de coco ratllat
  • Pela ratllada d'una llimona
  • 1 cullerada de canyella mòlta
  • 50 g de mantega fosa
  • 2 préssecs grocs

Preparació

  1. Pas 1

    En un bol, mescla els flocs de civada amb el sucre, el coco, la ratlladura de llimona i la canyella mòlta. Afegeix-hi la mantega.
  2. Pas 2

    Escalfa el forn a 180 ºC . Aboca la barreja en una safata per a forn i cou-la 15 minuts, remenant de tant en tant.
  3. Pas 3

    Pela els préssecs i talla?ls a làmines gruixudes.
  4. Pas 4

    Aboca la barreja de civada en una safata i reparteix-hi la fruita. Torna-ho a portar al forn fins que es dauri la superfície. Retira-ho, deixa-ho refredar i serveix-ho.