- Receptes
Postres de cireres
Postres de cireres
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Endolça't amb aquesta recepta de cireres. Fàcil, fresca i perfecta per aprofitar la fruita en el millor moment.Temps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 500 g de cireres
- 3 cullerades de sucre de coco
- 1 cullerada de suc de llimona
- 50 ml de rom
- 80 g d'ametlles laminades
- Unes fulles de menta fresca
Preparació
Pas 1
En un cassó, posa 150 ml d'aigua, afegeix-hi el sucre i el suc de llimona. Porta-ho al foc, deixa que arribi al punt d'ebullició i seguidament abaixa el foc. Continua la cocció a foc baix durant 2-3 minuts.Pas 2
Espinyola les cireres, introdueix-les al xarop i cou-les a foc baix 3 minuts més. Afegeix-hi el licor, puja el foc i cou-lo durant un minut, remenant tota l?estona. Retira-ho i deixa-ho refredar.Pas 3
Torrar les ametlles.Pas 4
Serveix les cireres, afegeix-hi unes fulletes de menta i unes ametlles torrades.