- Receptes
- Plats base peix i marisc
Pop a la gallega
Pop a la gallega
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de maig del 2025
Aprèn a preparar pop a la gallega de manera fàcil i ràpida. Una recepta fàcil per gaudir d'aquest clàssic de la cuina gallega.Temps i porcions
25 minTemps total
2Porcions
Ingredients
- 250 g de pop cuit
- 2 patates
- 1 cda de pebre vermell dolç
- 1 cda de pebre vermell picant
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Preparació
Pas 1
Cou les patates tallades a rodanxes en abundant aigua bullint amb un pessic de sal. Treu-les abans que comencin a trencar-se. També les pots cuinar senceres.Pas 2
Treu la punta dels tentacles del pop i talla'l a rodanxes.Pas 3
Escalfa el pop 2 minuts al microones o marca'l en una paella amb una cullerada d'oli d'oliva fins que es dauri lleugerament.Pas 4
Prepara una barreja d'un parell de cullerades d'oli d'oliva i el pebre vermell i un pessic de sal.Pas 5
Posa les rodanxes de patates sobre un plat, preferiblement de fusta, després el pop i pinta-ho amb l'oli de pebre vermell.