Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pop a la gallega

Pop a la gallega

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de maig del 2025
Aprèn a preparar pop a la gallega de manera fàcil i ràpida. Una recepta fàcil per gaudir d'aquest clàssic de la cuina gallega.
Compra els ingredients

Temps i porcions

25 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 250 g de pop cuit
  • 2 patates
  • 1 cda de pebre vermell dolç
  • 1 cda de pebre vermell picant
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Cou les patates tallades a rodanxes en abundant aigua bullint amb un pessic de sal. Treu-les abans que comencin a trencar-se. També les pots cuinar senceres.
  2. Pas 2

    Treu la punta dels tentacles del pop i talla'l a rodanxes.
  3. Pas 3

    Escalfa el pop 2 minuts al microones o marca'l en una paella amb una cullerada d'oli d'oliva fins que es dauri lleugerament.
  4. Pas 4

    Prepara una barreja d'un parell de cullerades d'oli d'oliva i el pebre vermell i un pessic de sal.
  5. Pas 5

    Posa les rodanxes de patates sobre un plat, preferiblement de fusta, després el pop i pinta-ho amb l'oli de pebre vermell.