Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pollastre farcit amb prunes

Pollastre farcit amb prunes

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de novembre del 2025
El pollastre farcit amb prunes és un plat tradicional i festiu que combina la suavitat de la carn amb la dolçor dels fruits secs i les prunes. Ideal per a celebracions o àpats especials, aquesta recepta destaca per la seva salsa aromàtica i rica en matisos, que aporta calidesa i sofisticació a la taula.
Compra els ingredients

Temps i porcions

50 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 150 g de carn picada de porc
  • 4 cuixes de pollastre dessossades amb pell
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 250 ml de vi ranci
  • 500 ml de brou de pollastre
  • 100 g d'orellanes seques
  • 70 grams de pinyons torrats
  • 80 grams de panses
  • 60 grams de prunes seques sense pinyol
  • 1 pal de canyella
  • 1 pela de taronja
  • 1 cullerada de maicena
  • sal
  • pebre al gust

Preparació

8 passos

Preparació de la salsa

  • Pas 1

    En un cassó, posa el vi ranci i el brou de pollastre.
  • Pas 2

    Afegeix-hi les orellanes, 50 grams de pinyons, 50 grams de panses, 30 grams de prunes seques sense pinyol, el pal de canyella i la pela d’una taronja. Deixa que bulli a foc mitjà-alt fins que redueixi una mica.
  • Pas 3

    Retira el pal de vainilla i la pela de taronja. Condimenta-ho amb sal i pebre. Dissol la maicena en 2 cullerades d’aigua i afegeix-la per lligar la salsa.

Preparació del farcit

  • Pas 1

    Mescla la carn picada amb 30 grams de prunes picades sense pinyol, 20 grams de pinyons, 30 grams de panses, sal i pebre i reserva-la.

Preparació del pollastre

  • Pas 1

    Salpebra les cuixes. Estén-les sobre un film transparent amb la pell cap avall i reparteix-hi 2 cullerades de farcit. Enrotlla cada cuixa des de la part més estreta i lliga-les amb fil de carnisseria.
  • Pas 2

    Col·loca les cuixes en una safata de forn, unta-les amb oli i cou-les al forn escalfat a 180 °C durant 30 minuts.
  • Pas 3

    Retira les cuixes del forn, posa-les dins la salsa i deixa-les coure 2 min més. Talla cada cuixa en 4 trossos.
  • Pas 4

    Serveix-ho amb la salsa al voltant del pollastre.