- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Pizza de calçots i albergínia

Pizza de calçots i albergínia
De Bon Preu
Data de publicació: 15 de gener del 2025
Gaudeix d'una pizza de calçots casolana amb els sabors de la temporada. L'albergínia i els calçots s'uneixen a aquesta recepta de manera única. Perfecte per a un sopar especial!Temps i porcions
45 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 base de pizza
- 4 calçots
- 1 albergínia
- 200 grams de formatge ratllat mozzarella
- 2 cullerada d'oli d'oliva
- 1 pot de tomàquet triturat natural
- Sal
- Pebre
- Orenga
Preparació
Pas 1
Preescalfa el forn a 200 graus.Pas 2
Estén la base de pizza sobre una safata per a forn i unta-la amb tomàquet natural triturat.Pas 3
Talla i pela els calçots i les albergínies.Pas 4
En una paella, escalfa una cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà. Salta els calçots fins que estiguin tendres i daurats. Reserva’ls.Pas 5
A la mateixa paella, afegeix l’altra cullerada d’oli i salta les rodanxes d’albergínia fins que estiguin daurades i tendres.Pas 6
Distribueix els calçots i les rodanxes d’albergínia saltats sobre la base de pizza. Afegeix-hi el formatge mozzarella ratllat per sobre, també la sal, pebre i orenga al gust.Pas 7
Enforna la pizza durant uns 15-20 minuts o fins que la base estigui cruixent i el formatge estigui completament fos.Pas 8
Treu la pizza del forn i deixa-la refredar durant uns minuts abans de tallar-la. Serveix-la.