Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pizza de calçots i albergínia

Pizza de calçots i albergínia

De Bon Preu
Data de publicació: 15 de gener del 2025
Gaudeix d'una pizza de calçots casolana amb els sabors de la temporada. L'albergínia i els calçots s'uneixen a aquesta recepta de manera única. Perfecte per a un sopar especial!
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 base de pizza
  • 4 calçots
  • 1 albergínia
  • 200 grams de formatge ratllat mozzarella
  • 2 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 pot de tomàquet triturat natural
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga

Preparació

  1. Pas 1

    Preescalfa el forn a 200 graus.
  2. Pas 2

    Estén la base de pizza sobre una safata per a forn i unta-la amb tomàquet natural triturat.
  3. Pas 3

    Talla i pela els calçots i les albergínies.
  4. Pas 4

    En una paella, escalfa una cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà. Salta els calçots fins que estiguin tendres i daurats. Reserva’ls.
  5. Pas 5

    A la mateixa paella, afegeix l’altra cullerada d’oli i salta les rodanxes d’albergínia fins que estiguin daurades i tendres.
  6. Pas 6

    Distribueix els calçots i les rodanxes d’albergínia saltats sobre la base de pizza. Afegeix-hi el formatge mozzarella ratllat per sobre, també la sal, pebre i orenga al gust.
  7. Pas 7

    Enforna la pizza durant uns 15-20 minuts o fins que la base estigui cruixent i el formatge estigui completament fos.
  8. Pas 8

    Treu la pizza del forn i deixa-la refredar durant uns minuts abans de tallar-la. Serveix-la.