
Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada
De Bon Preu
Data de publicació: 18 de desembre del 2025
Una combinació irresistible que uneix la intensitat de la botifarra amb la suavitat del formatge i el toc dolç de la ceba, perfecta per sorprendre el paladar.Temps i porcions
45 minTemps total
Ingredients
- 250 grams de botifarra negra
- 180 grams de formatge madurat de cabra amb floridura
- 2 cebes dolces mitjanes
- Sal
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Preparació
Pas 1
Pela la botifarra i talla-la en rodanxes d'1 cm.Pas 2
Pela i talla la ceba a juliana fina.Pas 3
En una cassola, posa l’oli d’oliva i la ceba. Barreja-ho bé i deixa-la cuinar a foc baix durant un mínim de 30 min, remenant de tant en tant, fins que quedi caramel·litzada.Pas 4
Quan la ceba estigui llesta, daura les rodanxes de botifarra en una paella antiadherent a foc mitjà 2 min per cada costat.Pas 5
Col·loca una rodanxa de formatge de cabra sobre cada tros de botifarra i acaba amb una cullerada de ceba caramel·litzada a sobre. Si vols, afegeix-hi un pessic de flor de sal.