Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

De Bon Preu
Data de publicació: 18 de desembre del 2025
Una combinació irresistible que uneix la intensitat de la botifarra amb la suavitat del formatge i el toc dolç de la ceba, perfecta per sorprendre el paladar.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total

Ingredients

  • 250 grams de botifarra negra
  • 180 grams de formatge madurat de cabra amb floridura
  • 2 cebes dolces mitjanes
  • Sal
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra

Preparació

  • Pas 1

    Pela la botifarra i talla-la en rodanxes d'1 cm.
  • Pas 2

    Pela i talla la ceba a juliana fina.
  • Pas 3

    En una cassola, posa l’oli d’oliva i la ceba. Barreja-ho bé i deixa-la cuinar a foc baix durant un mínim de 30 min, remenant de tant en tant, fins que quedi caramel·litzada.
  • Pas 4

    Quan la ceba estigui llesta, daura les rodanxes de botifarra en una paella antiadherent a foc mitjà 2 min per cada costat.
  • Pas 5

    Col·loca una rodanxa de formatge de cabra sobre cada tros de botifarra i acaba amb una cullerada de ceba caramel·litzada a sobre. Si vols, afegeix-hi un pessic de flor de sal.